Uitsnede van Final Tier 4-zuigermotor
Final Tier 4/Fase V

Terrein-dieselmotoren

Een slimme, prestatiegedreven benadering tot emissieconformiteit.

U kunt erop rekenen dat de industriële motoren van John Deere PowerTech™ 's morgens starten, de hele dag efficiënt werken en jarenlang betrouwbaar werk afleveren. Maar pure productprestaties is niet het sterkste punt van John Deere. Het gaat om het vertrouwde gevoel dat u kunt beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteuningsnetwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunen en begeleiden.

motoren in actie

Terrein-ervaring

John Deere heeft zich gespecialiseerd in robuuste terrein-toepassingen. Daarom zijn onze motoren voorzien van versterkte componenten, topvoering-koeling, stalen zuigers om de betrouwbaarheid te maximaliseren en natte cilindervoeringen voor een langdurige duurzaamheid.

Grote keuzevrijheid

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U specificeert dus de juiste motor die het beste past bij uw toepassing. Onze voorgeconfigureerde opties doen u uren ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratiebijstand

U kunt rekenen op integratiebijstand van ingenieurs en verdelers van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen aan het werk zetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantenondersteuning

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties moet u nooit ver op weg voor expertbijstand en advies.

Snelle levering van onderdelen

Onze verdelers en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel voorkomende wisselstukken voor u klaarliggen zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde verdeelsysteem voor onderdelen zorgt ervoor dat in de meeste regio's onderdelen 's anderendaags al worden geleverd.


Stage V-motortechnologie

PowerTech EWX

EWX-motoren zijn compact, krachtig, kosteneffectief en eenvoudig te installeren zonder een gekoelde EGT of SCR te behoeven. Onze eenvoudige PowerTech EWX 2.9L- en 4.5L-motoren hebben cilinderkoppen met twee kleppen, hoge-druk commonrail-brandstofsystemen en een volledige zelfstandig werkende elektronische bediening. Ze gebruiken eenvoudige wastegate-turbocompressie om transient response en maximumkoppel te behouden in alle bedieningsomstandigheden.

PowerTech PWS

PWS 4.5L- en 13.6L-motoren combineren geavanceerde verbrandingstechnologieën, verbeterde motorkalibratie en eenvoudige wastegate-turbocompressie. PWS-motoren maken gebruik van de PowerTech Plus-technologie met een DOC/DPF en een SCR-systeem dat zorgt voor minder emissie terwijl de prestaties worden gemaximaliseerd.

PowerTech PVS

PVS 6.8L-motoren leveren meer vermogen, koppel en besparen vloeistof. Ze gebruiken onze bewezen PowerTech Plus technologie met turbolader met variabele geometrie, een DOC/DPF en een SCR systeem om verbrandingsefficiëntie, prestaties en vloeistofefficiëntie te verbeteren en uitstoot te verminderen.

PowerTech PSS

PSS-motoren geven een krachtige combinatie van vermogensdichtheid, prestatie en vloeistofefficiëntie. Voor ultieme prestaties in terrein-toepassingen kunnen de PowerTech PSS 4.5L-, 6.8L-, 9.0L, 13.5L- en 13.6L-motoren zo goed als elke taak aan. Alle turbocompressoren met slagvolume leveren uitzonderlijke prestaties en reactiviteit. De PSS-motoren zijn voorzien van de gewezen PowerTech Plus-technologie met DOC/PDF en SCR-systeem die speciaal zijn ontwikkeld voor terrein-toepassingen.


Tabel Industrieel nominaal motorvermogen

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring

John Deer beschikt over miljarden uren terreinervaring terrein-motortechnologie.
We maken gebruik van een uitlaatsysteem dat volledig transparant werd ontworpen voor de operator, zonder negatieve gevolgen voor de machineprestatie. Onze bewezen nabehandelingsoplossing registreerde meer dan 1 miljard werkuren op honderden interne en externe OEM-toepassingen.

Turbocompressievermogen

John Deere-motoren leveren snelle transient respons en hoog piekvermogen dankzij turbocompressietechnologieën op maat. We gebruiken een combinatie van wastegate, variabele geometrie en een reeks turbocompressoren om tegemoet te komen aan de noden van uw toepassing.

Betrouwbare productieve tijd

Dagelijkse betrouwbaarheid

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn

Versterkte, oversizecomponenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur. John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden

John Deere-motoren zijn gebouwd om te worden gebruikt in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigheden.
In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren beschermt John Deere de motor met een tweetraps brandstoffiltering en waterdetectie.

Efficiënt werkingsprincipe

Brandstofefficiëntie

Het efficiënte ontwerp van de verbrandingskamer van John Deere met hogeringzuigers zorgt voor een brandstofbesparing.

Minder DEF

Het gebruik van gekoelde EGR vermindert de uitstoot van stikstofoxide (NOx) uit de motor. Dit laat toe om een kleiner selective catalytic reduction (SCR)-systeem te gebruiken en vermindert het gebruik van een dieseluitlaatvloeistof (DEF). John Deere-motoren met EGR gebruiken 1 tot 3 procent minder DEF en vergelijking met niet-EGR-motoren.

Kosten levensduur

Betrouwbare werking, laag onderhoud, lange levensduur van de motor en uitzonderlijke vloeistofbesparing leidt tot lage werkingskosten bij gebruik van John Deere-motoren.

Lange onderhoudsintervallen

Een interval van 500 uur voor olie- en brandstoffilters, 1500 uren voor OCV, 4500 uren voor DEF-filter van de aanvoermodule, 6000 uur voor koelvloeistof en tot 15.000 uren voor DPF. Geen service vereist voor DEF-filter.

Gemakkelijk te integreren

Oplossing klaar voor Fase V

Geen herontwikkeling vereist. Geen harwarewijzigingen

John Deere Fase V-motoren hebben dezelfde motorbehuizinggrootte en gebruiken dezelfde montagepunten als John Deere Fase IV-motoren. Uw machines beschikken over een dubbele EPA- en EU-certificering.

Integratieflexibiliteit

Met verscheidene onderdeelopties en verschillende uitlaten voor naverwerking en inlaatopties moeten OEM's mogelijk minder wijzigingen doorvoeren om John Deere-motoren te integreren. Gemakkelijke configureerbaarheid bespaart ontwikkelingskosten en vermindert de levertijd.
Door alle onderhoudspunten aan één zijde te plaatsen wordt installatie en onderhoud een stuk eenvoudiger.