Uitsnede van Final Tier 4-zuigermotor

Final Tier 4/Fase V

Terrein-dieselmotoren

Werk met vertrouwen

U kunt erop rekenen dat de John Deere PowerTech™ industriële motoren 's morgens starten, de hele dag efficiënt draaien en jarenlang betrouwbaar werken. Maar het sterkste punt van de samenwerking met John Deere betreft niet alleen de pure productprestaties. Het gaat om het vertrouwde gevoel dat u kunt beschikken over het integratie- en ondersteuningsnetwerk van John Deere dat u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

motoren in actie

Terrein-ervaring:

John Deere heeft zich gespecialiseerd in robuuste terrein-toepassingen. Daarom zijn onze motoren voorzien van versterkte componenten, topvoering-koeling, stalen zuigers om de betrouwbaarheid te maximaliseren en van natte cilindervoeringen voor een langdurige duurzaamheid.

Vermogen naar wens:

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U kunt dus de juiste motor samenstellen die het beste past bij uw toepassing. Onze ruime keuze mogelijkheden helpen u uren ontwikkelingstijd te besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratie-ondersteuning:

U krijgt integratie-ondersteuning van experts en importeurs van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen inzetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantondersteuning:

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties wereldwijd is ondersteuning en advies altijd dichtbij.

Snelle levering van onderdelen:

Onze importeurs en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel gebruikelijke vervangingsonderdelen voor u klaarliggen, zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde onderdelendistributiesysteem levert bovendien in de meeste regio's al volgende dag.


Stage V-motortechnologie

PowerTech EWX:

EWX-motoren zijn compact, krachtig, kosteneffectief en eenvoudig te installeren en hebben geen gekoelde EGT of SCR nodig. Onze eenvoudige PowerTech EWX 2.9L- en 4.5L-motoren hebben cilinderkoppen met twee kleppen, hoge-druk commonrail-brandstofsystemen en een volledige zelfstandig werkende elektronische bediening. Ze maken gebruik van eenvoudige wastegate-turbocompressie om transiëntresponsie en piekkoppel te behouden in alle bedrijfsomstandigheden.

PowerTech PWS:

PWS 4.5L- en 13.6L-motoren combineren geavanceerde verbrandingstechnologieën, verbeterde motorkalibratie en eenvoudige wastegate-turbocompressie. PWS-motoren maken gebruik van de PowerTech Plus-technologie met een DOC/DPF en een SCR-systeem dat zorgt voor minder emissies terwijl de prestaties worden gemaximaliseerd.

PowerTech PVS:

PVS 6.8L-motoren leveren meer vermogen, koppel en vloeistofefficiëntie. Ze maken gebruik van onze bewezen PowerTech Plus technologie met turbolader met variabele geometrie, een DOC/DPF en een SCR systeem om verbrandingsefficiëntie, prestaties en vloeistofefficiëntie te verbeteren en uitstoot te verminderen.

PowerTech PSS:

PSS-motoren geven een krachtige combinatie van vermogensdichtheid, prestatie en vloeistofefficiëntie. Voor ultieme prestaties in terreintoepassingen kunnen de PowerTech PSS 4.5L-, 6.8L-, 9.0L, 13.5L- en 13.6L-motoren zo goed als elke taak aan. Elke cilinderinhoud-versie is standaard voorzien van een turbocompressor en levert daardoor uitzonderlijke prestaties en responsiviteit. De PSS-motoren zijn voorzien van de bewezen PowerTech Plus-technologie met DOC/PDF en een SCR-systeem dat speciaal is ontwikkeld voor terreintoepassingen.


Tabel Industrieel nominaal motorvermogen

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring

John Deere heeft vele miljoenen uren veldervaring opgedaan met off-road motortechnologieën.

We maken gebruik van een uitlaatsysteem dat flexibel is ontworpen voor de inbouwer, zonder negatieve gevolgen voor de machineprestaties. Onze bewezen nabehandelingsoplossing registreerde meer dan 1 miljard werkuren op honderden interne en externe OEM-toepassingen.

Turbocompressievermogen

John Deere-motoren leveren een snelle transiëntresponsie en een hoog piekkoppel dankzij turbocompressietechnologieën op maat. We gebruiken een combinatie van wastegate, variabele geometrie en een reeks turbocompressoren om tegemoet te komen aan de eisen van uw toepassing.

Betrouwbaar en duurzaam

Dagelijkse betrouwbaarheid

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn

Versterkte, overmaatse componenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur.

John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden

John Deere-motoren zijn gebouwd voor toepassing in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigheden.

In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren, beschermt John Deere de motor met een tweetraps-brandstoffiltering en waterdetectie.

Efficiënt werkingsprincipe

Brandstofefficiëntie

Het efficiënte ontwerp van de verbrandingskamer van John Deere zorgt voor brandstofbesparing.

Minder DEF

Het gebruik van gekoelde EGR vermindert de uitstoot van stikstofoxide (NOx) uit de motor. Hierdoor kan een kleiner selective catalytic reduction (SCR)-systeem worden gebruikt en wordt het gebruik van dieseluitlaatvloeistof (DEF) verlaagd. John Deere-motoren met EGR gebruiken 1 tot 3 procent minder DEF en vergelijking met niet-EGR-motoren.

Kosten levensduur

Bij John Deere-motoren leiden een betrouwbare werking, laag onderhoud, lange levensduur van de motor en een uitzonderlijke vloeistofzuinigheid tot lage operationele kosten.

Lange onderhoudsintervallen

Een interval van 500 uur voor olie- en brandstoffilters, 1.500 uren voor OCV, 4.500 uren voor DEF-filter van de aanvoermodule, 6.000 uur voor koelvloeistof en tot 15.000 uren voor DPF.

Gemakkelijk te integreren

Oplossing klaar voor Fase V

Geen herontwikkeling vereist. Geen harwarewijzigingen

John Deere Fase V-motoren hebben dezelfde motorbehuizinggrootte en gebruiken dezelfde montagepunten als John Deere Fase IV-motoren. Uw machines beschikken over een dubbele EPA- en EU-certificering.

Integratieflexibiliteit

Met verschillende onderdeelopties en verschillende uitlaatnabehandelings- en inlaatopties hoeven OEM's mogelijk minder te wijzigen om John Deere-motoren te kunnen integreren. Gemakkelijke configureerbaarheid bespaart ontwikkelingskosten en vermindert de levertijd.

 Door alle onderhoudspunten aan één zijde te plaatsen wordt installatie en onderhoud een stuk eenvoudiger.