Mechanische aandrijflijn

Interne planetaire assen

En de interne planetaire assen van Funk zijn zo robuust als maar zijn kan.

Bij zware werklasten en in zware omstandigheden heeft uw uitrusting assen nodig die de druk aankunnen. Onze reeks assen heeft zich telkens weer en — onder de meest intensieve omstandigheden bewezen. Hun sterkte en duurzaamheid hebben hen tot een vaste aanwezige in bosbouw, landbouw, olieveldindustrie , mijnbouw en bouwindustrie gemaakt, alsmede in een aantal speciale toepassingen.
Onze lage-snelheidsassen met hoog koppel zijn ontworpen op basis van een bouwsteenconcept, waardoor we duizenden configuraties kunnen bieden, en, het belangrijkste, een as op maat kunnen maken die exact beantwoord aan uw eisen voor het koppel en de last. Alle assen van John Deere zijn niet-sturend en robuust gebouwd om een bijdrage te leveren aan de stevigheid van het frame van uw apparatuur. En omdat ze een grote ruimte tussen de lagers bieden, krijgt u extra flexibiliteit in de spoorbreedte.

We doen er alles aan om uw uitrusting een meerwaarde te bieden en u een competitief voordeel te geven. Inze interne planetaire assen zijn een voorbeeld van dit engagement.

tabel

HMD-transmissies

Duurzame en betrouwbare hydrostatische motoraangedreven (HMD) transmissies

Funk™ HMD-transmissies zijn geconfigureerd om samen te werken met high-tech hydraulica. Ze bieden de elektronische bedieningselementen voor apparatuur zoals doseermachines, motorgraders, spoorvoertuigen, vegers, asfalteermachines en werkelijk elke andere toepassing waarbij regeling van de rijsnelheid cruciaal is.

18000 HMD — voor hoog vermogen

Het populairste model van onze HMD-modellen, de 18000, biedt maar liefst 149 kW (200 pk) voor zware toepassingen. Het ontwerp omvat een geïntegreerde smeermiddelpomp, die de ingangsspiebanen en de lagers volledig smeert, waardoor de levensduur van de transmissie wordt verhoogd. Twee hoge en vijf lage optionele overbrengingsverhoudingen leveren de juiste snelheden voor uitrusting in de bosbouw, bouw, spoorwegindustrie, mijnbouw en landbouw.

HS17000 HMD — schakelen tijdens het rijden

De HS17000 is een powershift-transmissie met twee snelheden in staat om te schakelen tijdens het rijden. De snelheid wordt bekomen door het gebruik van elektrisch gestuurde magneetspoelen en hydraulisch aangedreven meervoudige natte lamellenkoppelingen.

Powershift-transmissies

Betrouwbare powershift-transmissies.

Klanten vertrouwen erop dat u betrouwbare, krachtige apparatuur levert met de nieuwste onderdelen. Wij produceren powershift-transmissies die u helpen te voldoen aan die behoefte — en wij doen dat met een persoonlijke, attente dienstverlening, ongeacht de grootte van uw bedrijf.
Onze powershift-transmissies zijn leverbaar met koppelomvormer of direct drive, en kunnen gebruikt worden voor zowel landbouwtoepassingen als toepassingen in de bouw, bosbouw of mijnbouw en voor grondsteun aan vliegtuigen, spoorwegonderhoud en in andere industrieën. Montageopties omvatten motor, middenschip en afstandsbediening. Funk™ Powershift-transmissies zijn gebouwd in een van de meest geavanceerde fabrieken voor stroomaggregaten ter wereld. Onze spitstechnologie betekent dat uw OEM-machines vlotter schakelen met snelheids- en richtingscontrole binnen handbereik. Hierdoor kan de operator sneller en met minder inspanning meer productie halen uit de machine.
Bovendien geloven we nog steeds in persoonlijke service. We staan dus voor u klaar als u op zoek bent naar iets speciaals of een unieke nood hebt. Ons engineeringteam Toepassingen werkt nauw met u samen en biedt u een gedetailleerde conceptvermogensanalyse voor uw voertuig.

HMD-transmissies

Een modulaire benaderingen om pompaandrijvingen te bouwen.

Met duizenden combinaties van overbrengingsverhoudingen, hydraulische pompadapters, montage-opties en nog veel meer — configureren we een pompaandrijving naar uw ontwerp en specificaties. Onze pompaandrijvingen zijn gebouwd met het oog op een stille werking en zijn leverbaar in vier series, tot 708 kW (950 pk) en zijn uitgerust om te kunnen werken vanaf een onafhankelijke montage, een montage direct op de motor of als door de koppeling aangedreven eenheid. Adapters zijn verkrijgbaar in verscheidene motorbehuizingen en vliegwielformaten.

De voordelen van productie op maat

Met meer dan 50 jaar ervaring en onze unieke combinatie van ontwerpen op maat en modulaire productie kan John Deere uw uitzonderlijk duurzame en betrouwbare pompaandrijvingen leveren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe pompaandrijving of ondersteuning zoekt voor een bestaande aandrijving, ons modulaire assemblagesysteem biedt ons de mogelijkheden om u overal en snel te volgen.

U zult ook ons ondersteunend integratienetwerk weten te waarderen. Onze toepassingsingenieurs kunnen u helpen om de opties te kiezen die het beste passen bij uw noden. We bieden eveneens specifieke OEM-service aan en een duurzame klantenservice.

Al deze voordelen — en onze vele opties op maat — maken duidelijk waarom Funk-pompaandrijvingen de keuze bij uitstek zijn voor vele uitrustings-EOM's.

Planetaire tandwielaandrijvingen

We bieden een volledig gamma Funk-planeetwielaandrijvingen aan voor OEM in landbouw, bouw, productie, marine, mijnbouw en petroleumindustrie. Toepassingen voor deze duurzame aandrijvingen zijn transportbanden, kranen, rupsbandkranen, graafmachines, walsen, rupsbandvoertuigen, lieren en vele andere.

U kunt rekenen de planetaire aandrijvingen van Funk voor een gegarandeerd lange levensduur, prestaties en superieure techniek. Onze aandrijfontwerpen omvatten ingangstandwielsets met verschillende reductieverhoudingen, samen met enkelvoudige en meervoudige combinaties van planeetwielen in de middensectie die het vermogen door uitgangsconstructies sturen voor een uitgebreid gamma aan toepassingen.

tabel