Mechanische aandrijflijn

Interne planetaire assen

Funk™ interne planetaire assen zijn zo robuust als het maar zijn kan:

Bij zware werklasten en in zware omstandigheden heeft uw uitrusting assen nodig die de druk aankunnen. Onze reeks assen heeft zich telkens weer en – onder de meest intensieve omstandigheden bewezen. Dankzij de sterkte en duurzaamheid zijn deze tot een vaste waarde geworden in de bosbouw, landbouw, olie-industrie, mijnbouw en bouw, alsmede in een aantal speciale toepassingen.

Onze lage-snelheidsassen met hoog koppel zijn ontworpen op basis van een bouwsteenconcept, waardoor we duizenden configuraties kunnen bieden, en, het belangrijkste, een as op maat kunnen maken die exact beantwoordt aan uw eisen aan koppel en belasting.

Alle assen van John Deere zijn niet-sturend. Ze zijn robuust gebouwd zodat ze bijdragen aan torsiestijfheid van uw machine. De grote lagerafstand biedt extra flexibiliteit voor de spoorbreedte.

 

We doen er alles aan om uw uitrusting een meerwaarde te bieden en u een competitief voordeel te geven. Onze interne planetaire assen zijn maar één voorbeeld van deze toewijding.

tabel

HMD-transmissies

Duurzame en betrouwbare hydrostatische motoraangedreven (HMD) transmissies

Funk™ HMD-transmissies zijn geschikt voor high-tech-hydraulica. Deze biedt de elektronische bedieningselementen voor apparatuur zoals dozers, motorgraders, spoorvoertuigen, vegers, asfalteermachines en werkelijk elke andere toepassing waarbij regeling van de rijsnelheid cruciaal is.

18000 HMD — voor hoog vermogen

Het populairste model van onze HMD-modellen, de 18000, biedt maar liefst 149 kW (200 pk) voor zware toepassingen. Het ontwerp omvat een geïntegreerde smeermiddelpomp, die de ingangsspiebanen en de lagers volledig smeert, waardoor de levensduur van de transmissie wordt verhoogd. Twee hoge en vijf lage optionele overbrengingsverhoudingen leveren de juiste snelheden voor uitrusting in de bosbouw, bouw, spoorwegindustrie, mijnbouw en landbouw.

HS17000 HMD — schakelen tijdens het rijden

De HS17000 is een powershift-transmissie met twee snelheden in staat om te schakelen tijdens het rijden. De snelheid wordt bekomen door het gebruik van elektrisch gestuurde magneetspoelen en hydraulisch aangedreven meervoudige natte lamellenkoppelingen.

Powershift-transmissies

Betrouwbare powershift-transmissies.

Klanten vertrouwen erop dat u betrouwbare, krachtige apparatuur levert met de nieuwste onderdelen. Wij produceren powershift-transmissies waarmee aan uw wensen kunt voldoen – en wij doen dat met een persoonlijke, attente dienstverlening, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Onze powershift-transmissies zijn leverbaar met zowel een koppelomvormer als een directe aandrijving, en kunnen worden gebruikt voor zowel landbouwtoepassingen als toepassingen in de bouw, bosbouw of mijnbouw en voor grondsteun aan vliegtuigen, spoorwegonderhoud en in andere industrieën. Montageopties zijn direct aan de verbrandingsmotor, middels een tussenas en op afstand met een aadrijving door een elektrische om hydraulische motor.

Funk™ Powershift-transmissies zijn gebouwd in een van de meest geavanceerde fabrieken voor vermogenstransmissies ter wereld. Onze leidende technologie zorgt ervoor dat uw OEM-machines vlotter schakelen, met, indien gewenst, vingertipbediening van rijsnelheid en rijrichting. Hierdoor kan de bestuurder meer productie met de machine bereiken, sneller en met minder inspanning.


Bovendien geloven we nog steeds in persoonlijke service. We staan dus voor u klaar als u op zoek bent naar iets speciaals of een unieke wens hebt. Ons toepassings-engineeringteam werkt nauw met u samen en biedt u een gedetailleerde conceptvermogensanalyse van uw voertuig.

HMD-transmissies

Een modulaire benaderingen om pompaandrijvingen te bouwen.

Met duizenden combinaties van overbrengingsverhoudingen, hydraulische pompadapters, montage-opties en nog veel meer — configureren we een pompaandrijving naar uw ontwerp en specificaties. Onze pompaandrijvingen zijn gebouwd met het oog op een stille werking en zijn leverbaar in vier series, tot 708 kW (950 pk) en zijn uitgerust om te kunnen werken vanaf een onafhankelijke montage, een montage direct op de motor of als door de koppeling aangedreven eenheid. Adapters zijn verkrijgbaar in verscheidene motorbehuizingen en vliegwielformaten.

De voordelen van productie op maat

Met meer dan 50 jaar ervaring en onze unieke combinatie van ontwerpen op maat en modulaire productie kan John Deere uw uitzonderlijk duurzame en betrouwbare pompaandrijvingen leveren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe pompaandrijving of ondersteuning zoekt voor een bestaande aandrijving, ons modulaire assemblagesysteem biedt ons de mogelijkheden om u overal en snel te volgen.

U zult ook ons ondersteunend integratienetwerk weten te waarderen. Onze toepassingsingenieurs kunnen u helpen om de opties te kiezen die het beste passen bij uw noden. We bieden eveneens specifieke OEM-service aan en een duurzame klantenservice.

Al deze voordelen — en onze vele opties op maat — maken duidelijk waarom Funk-pompaandrijvingen bij vele machinefabrikanten de eerste keuze zijn.

Planetaire tandwielaandrijvingen

We bieden een volledig gamma Funk-planetaire tandwielaandrijvingen aan voor OEM's in de landbouw, bouw, productie, scheepvaart, mijnbouw en olieindustrie. Toepassingen voor deze duurzame aandrijvingen zijn transportbanden, kranen, graafmachines, walsen, rupsvoertuigen, lieren en vele andere.

Met planetaire aandrijvingen van Funk kunt u rekenen op een gegarandeerd lange levensduur, superieure prestaties en superieure techniek voor een uitgebreid gamma aan toepassingen.

Onze aandrijfontwerpen omvatten ingangstandwielsets met verschillende reductieverhoudingen, samen met enkelvoudige en meervoudige combinaties van planeetwielen in de middensectie die het vermogen levert aan de uitgaande kant met opnieuw een ruime keuze aan aanbouw opties.

tabel