Werk met vertrouwen

U kunt erop rekenen dat de John Deere PowerTech™ industriële motoren 's morgens starten, de hele dag efficiënt draaien en jarenlang betrouwbaar werken. Maar het sterkste punt van de samenwerking met John Deere betreft niet alleen de pure productprestaties. Het gaat om het vertrouwde gevoel dat u kunt beschikken over het integratie- en ondersteuningsnetwerk van John Deere dat u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

motoren in actie

Terrein-ervaring

John Deere heeft zich gespecialiseerd in robuuste terrein-toepassingen. Daarom zijn onze motoren voorzien van versterkte componenten, topvoering-koeling, stalen zuigers om de betrouwbaarheid te maximaliseren en van natte cilindervoeringen voor een langdurige duurzaamheid.

Vermogen naar wens

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U kunt dus de juiste motor samenstellen die het beste past bij uw toepassing. Onze vele inbouw opties helpen u uren ontwikkelingstijd te besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratie-ondersteuning

U krijgt integratie-ondersteuning van experts en importeurs van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen inzetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantondersteuning

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties is expertondersteuning en advies altijd dichtbij.

Snelle levering van onderdelen

Onze importeurs en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel gebruikelijke vervangingsonderdelen voor u klaarliggen, zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde onderdelendistributiesysteem levert bovendien in de meeste regio's meestal al de volgende dag.

motoren in actie

PowerTech M

De meest eenvoudige uit de PowerTech-familie. Deze motoren beschikken over cilinderkoppen met twee kleppen, turbocompressoren met een vaste geometrie en mechanische brandstofsystemen. PowerTech M 4.5L-motoren zijn perfect voor minder veeleisende toepassingen. De mechanische stuurcomponenten zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

PowerTech E

Deze motoren zijn eveneens voorzien van cilinderkoppen met twee kleppen en turbocompressoren met een vaste geometrie, maar beschikken over een volledig elektronische besturing en een meer geavanceerde brandstoftoevoer. Deze 4.5L- en 6.8L-motoren maken gebruik van een hogerduk commonrail (HPCR)-brandstofsysteem.

PowerTech Plus

De PowerTech Plus-motoren zijn voorzien van de meest geavanceerde motortechnologie en beschikken over 4-kleppen cilinderkoppen, volledig elektronische besturing, turbocompressoren met een variabele geometrie (VGT) en gekoelde gasuitlaat-recirculatie (EGR). Ze zijn verkrijgbaar met een grotere cilinderinhoud (4.5L, 6.8L, 9.0L en 13L) en bieden ultieme prestaties en brandstofbesparing.

Tabel motoren voor Tier 3
Tabel industrieel niet-emissie gecertificeerd nominaal motorvermogen