Werk met vertrouwen

U kunt erop rekenen dat de industriële motoren van John Deere PowerTech™ 's morgens starten, de hele dag efficiënt werken en jarenlang betrouwbaar werk afleveren. Maar pure productprestaties is niet het sterkste punt van John Deere. Het gaat om het vertrouwde gevoel dat u kunt beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteuningsnetwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunen en begeleiden.

motoren in actie

Terrein-ervaring

John Deere heeft zich gespecialiseerd in robuuste terrein-toepassingen. Daarom zijn onze motoren voorzien van versterkte componenten, topvoering-koeling, stalen zuigers om de betrouwbaarheid te maximaliseren en natte cilindervoeringen voor een langdurige duurzaamheid.

Grote keuzevrijheid

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U kunt dus de juiste motor samenstellen die het beste past bij uw toepassing. Onze voorgeconfigureerde opties helpen u uren ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratiebijstand

U kunt rekenen op integratiebijstand van ingenieurs en importeurs van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen inzetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantenondersteuning

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties is expertbijstand en advies altijd dichtbij.

Snelle levering van onderdelen

Onze importeurs en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel voorkomende vervangingsonderdelen voor u klaarliggen zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde distributiesysteem voor onderdelen zorgt ervoor dat in de meeste regio's onderdelen al de volgende morgen worden geleverd.

motoren in actie

PowerTech M

De meest eenvoudige uit de PowerTech-familie. Deze motoren beschikken over koppen met twee kleppen, turbocompressoren met een vaste geometrie en mechanische brandstofsystemen. PowerTech M 4.5L-motoren zijn perfect voor minder veeleistende toepassingen. De mechanische stuurcomponenten zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

PowerTech E

Deze motoren zijn eveneens voorzien van koppen met twee kleppen en turbocompressoren met een vaste geometrie, maar beschikken over een volledig elektronische besturing en een meer geavanceerde brandstoftoevoer. Deze 4.5L- en 6.8L-motoren maken gebruik van een hogerduk commonrail (HPCR)-brandstofsysteem.

PowerTech Plus

De PowerTech Plus-motoren zijn voorzien van de meest geavanceerde motortechnologie en beschikken over 4-kleppen cilinderkoppen, volledig elektronische besturing, turbocompressoren met een variabele geometrie (VGT) en gekoelde gasuitlaat-recirculatie (EGR). Ze zijn verkrijgbaar in een groter slagvolume (4.5L, 6.8L, 9.0L en 13L) en bieden ultieme prestaties en brandstofbesparing.

Tabel motoren voor Tier 3
Tabel industrieel niet-emissie gecertificeerd nominaal motorvermogen