Elektronische oplossingen

Elektronische bedieningselementen

Geavanceerde en toch robuuste communicatieproducten en -diensten die u efficiënte logistiek, minder onderhoud en kostenbeheersing bieden.
Het rapporteren, bewaken en besturen van machinetaken via telematica belooft de op zware machines gebaseerde industrie te revolutioneren.


De voordelen zijn efficiënte logistiek, minder onderhoud en kostenbeheersing. Onze systemen integreren geavanceerde communicatietechnologieën zoals CAN, GSM, satelliet en GPS in een uitgekiend netwerk dat voldoet aan uw speciale wensen. Met onze standaard telemetrieproducten en de optie voor een aangepaste ontwerpservice kunnen we u een systeem leveren dat past bij uw specifieke wensen – geheel gemaakt met componenten die zijn ontworpen en geproduceerd voor bestendigheid tegen extreme temperaturen en trillingen, en die voldoen aan afdichtingseisen.

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Sollicitaties

Track and trace

Deze basisfuncties omvatten het gebruik van een draadloze communicatiegateway op een apparaat met weinig tot geen interactie met dit apparaat. Eenvoudige, bedrade ingangen kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van aanvullende informatie en het indien gewenst rapporteren van deze informatie. Dit toestel heeft de volgende functionaliteit:

 • Locatietracking
 • Gebruikstracking
 • Beheer van machineparkbestuurders

Machinebewaking

Uitgaande van de basisfuncties omvat de toevoeging van machinebewaking het ontvangen van gegevens van een interne databus (normaal gesproken CAN) en het toegankelijk maken van belangrijke machinegegevens, waaronder:

 • Waarschuwingen
 • Machineprestaties
 • Diagnosestoringscodes

Productiviteit en besturing

Dit niveau van integratie, dat een intensieve integratie met andere machinecomponenten betekent, maakt gegevens toegankelijk voor ontvangen en verzenden naar een machine en/of een bestuurder. Dankzij deze geavanceerde interactie kunnen machines gegevens ontvangen en daarop reageren. Deze gegevens kunnen bestaan uit:

 • Machinebegeleiding en besturing
 • Diagnostiek en reparaties op afstand
 • Geautomatiseerde coördinatie van werkplek

U blijft de baas

Aangepast ontwerp

U hoeft geen genoegen te nemen met een standaardoplossing. Wij beschikken over de ontwerpervaring, bestaande hardware en industrierelaties om de bouwstenen te maken die u nodig hebt. Door samen te werken kunnen we op verschillende manieren snel een betrouwbaar telematicasysteem voor u maken. Hier volgen een aantal voorbeelden:

 • Alleen de hardware leveren
 • Samenwerken met de toepassingspartner van uw keuze om een complete oplossing te leveren
 • Het leveren van een compleet, geïntegreerd systeem via samenwerking met een van onze voorkeurspartners

U blijft het beheer houden over gepatenteerde gegevens en het essentiële intellectuele eigendom waar uw producten zich mee onderscheiden. Met dit proces kunt u verwezenlijken wat u werkelijk wilt – een robuuste, betrouwbare en voordelige oplossing die past bij uw behoeften.

Voor informatie over prijzen en de gebruikte processen bij het ontwerpen van telematicasystemen volgens uw specificaties kunt u contact met ons opnemen.

Bron: www.deere.com/en/electronic-solutions/telematics/

Elektronische bedieningselementen

Gebouwd voor productiviteit – Gebouwd voor duurzaamheid

Onze klanten gaan tot de grenzen van onze mechanische duurzaamheid en verwachten een betrouwbaar bedrijf bij grote hitte en extreme koude, agressieve chemische dampen en rechtstreekse blootstelling aan water, vuil, stof en stenen. Onze hardware- en software-ontwerpteams maken gebruik van bewezen productie-/ontwerpbibliotheken om betrouwbare producten te bouwen die een brede reeks algemene en speciale I/O-parameters bewaken, belastingsbesturing en -beveiliging bieden, evenals multiplex netwerkmogelijkheden met behulp van gedistribueerde en discrete architecturen als de normen CAN, SAEJ1708 en SAEJ1939.

Voorzieningen

We verbeteren onze producten mechanisch door het gebruik van onze geautomatiseerde conforme coatingapparatuur en de mogelijkheden voor volledig inbedden ter garantie van productoverleving in de slechtst denkbare omstandigheden. Onze unieke, gepatenteerde elektronische verpakkingstechnologie levert een verbeterde afdichtings- en componentdichtheid. Daarom zijn onze regeleenheden waterdicht, stofdicht en thermisch beschermd. Deze eenheden kunnen de zwaarste omstandigheden overleven en tegelijkertijd thermische belastingen van elektrische solid-state schakelapparatuur met hoge stromen effectief beheren.

Vermogenselektronica

Elektronische oplossingen in beweging

Bij John Deere Electronic Solutions werken we aan het implementeren van baanbrekende technologieën, testapparatuur en productiefaciliteiten voor het ontwikkelen en produceren van robuuste vermogenselektronica, die betrouwbare en efficiënte alternatieven bieden voor mechanische of elektrohydraulische systemen. We beschikken over de technische mogelijkheden om alles op het gebied van inverters, omzetters en vermogensverdelers te ontwerpen

Uitbreidbare/schaalbare architecturen

Systemen voor permanent-magneetmotoren, geschakelde weerstandsmotoren en inductiemotoren. Vervanging van mechanische en elektrohydraulische systemen in toepassingen voor landbouw, bouw, transport, consumentenapparatuur en industrie. Elektrificatie van aandrijfsystemen voor kleine en grote uitrusting, voertuigen en recreatieproducten


Dit interesseert u misschien ook...