Accu's

Accu's van John Deere

Accu's – de kracht om te presteren

Of u nu kiest voor onze lijn prestatieaccu's in standaarduitvoering, of onze zwaar uitgevoerde StrongBox-lijn, wij hebben voor elke behoeft de juiste accu. En ofschoon onze accu's het merk John Deer dragen, zijn ze met de meeste merken voertuigen of machines geschikt.

Uw John Deere-dealer heeft een complete reeks accu's van topkwaliteit, volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Waarom genoegen nemen met minder?

Gebouwd om lang mee te gaan

Net als met al het andere in een John Deere, is uw accu gebouwd voor jarenlange betrouwbare service. Dus, neem geen risico's als eindelijk de tijd is gekomen om de accu te vervangen. Kies de originele en beste – en geniet van dezelfde bewezen prestaties die u altijd al had.

Onze belofte inzake accu's:

 • Superieure startprestatie, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden
 • Extreme weerstand tegen trillingen: langere levensduur dan de concurrentie bij trillingstest SAE J930 door een onafhankelijk laboratorium.
 • Hoge duurzaamheid bij laden en ontladen, zelfs als de motor is uitgeschakeld
 • Verbeterde energielevering

Vertrouw op de kwaliteit van de accu's van John Deere voor:

 • boerderij en ranch
 • zware commerciële en industriële toepassingen
 • boten, terreinwagens, motoren en golfkarretjes
 • lichte servicetrucks, pickups, bestelbussen en auto's
StrongBox-accu's van John Deere

StrongBox-accu's van John Deere

De StrongBox-accu's van John Deere komen in twee verschillende kwaliteitsklassen om bij uw spanningssysteem en bedrijfsvereisten te passen. Bij alle uitvoeringen zijn standaard superieure cycluscapaciteiten en reservecapaciteiten ingebouwd. Alls StrongBox-accu's van John Deere zijn gebouwd volgens de strenge specificaties van John Deere, met gebruik van hoogwaardige materialen en hypermoderne technologie. Als resultaat kan geen ander merk in de markt worden vergeleken met de hoogwaardige constructie en door de computer ontworpen interne en externe componenten.

StrongBox-accu's

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

StrongBox

StrongBox-accu's

De StrongBox-accu's van John Deere vormen de ruggengraat van onze acculijn — zijn volgens de veeleisende specificaties van John Deere gebouwd, met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit en de modernste technologie.

Eigenschappen van kwaliteitsontwerp:

 1. Droog geladen in de fabriek voor initiële opslag.
 2. Door de wand lopende, gelaste celverbindingen zijn 12 procent groter dan bij andere accumerken, zodat ze zware trillingen kunnen weerstaan, een snelle start verzekeren en betrouwbare energie leveren tijdens extreem koude omstandigheden.
 3. Super radiaal rasterontwerp met ingebouwd aansluitpunt laat de elektrische stroom efficiënter stromen, waardoor hogere startampères, snellere oplading en corrosiebestendigheid wordt verkregen.
 4. Extra zware platen verzekeren meer reservevermogen op extreem koude dagen.
 5. Microporeuze kunststof scheidingswanden in het omhulsel voorkomen kortsluiting door te verhinderen dat positief materiaal de negatieve plaat raakt. Daarnaast voorkomen ze corrosie en foute uitlijnen van scheidingswanden die kortsluitingen kunnen veroorzaken.
 6. Epoxy-verankerde platen maken StrongBox-accu's sterker dan accu's met smelt-verankerde platen. Ook wordt de hoeveelheid trillingen verminderd. Deze zijn de hoofdoorzaak van storingen in commerciële accu's.

Toepassingen

Alle zware en lichte machines die op boerderijen, ranches en bouwplaatsen worden gebruikt, en over het algemeen voor nutsvoertuigen en gazon- en tuinmachines, elektrische voertuigen, sport utility vehicles (SUV's) en terreinwagens.

StrongBox ST

StrongBox ST-accu's
behalve dezelfde superieure eigenschappen als de gewone StrongBox-accu's van John Deere, bevatten StrongBox ST-accu's ook een raster met zilverlegering. Dit is ontworpen om de levensduur van de accu te verlengen voor wanneer gebruikt in zeer warme bedrijfsomgevingen.

Eigenschappen van kwaliteitsontwerp:

 • De constructie van zilverlegering biedt weerstand tegen corrosie en geeft langere levensduur in zeer warme omstandigheden.
 • Het efficiënte radiale patroon maakt starten onder hoogspanning sneller mogelijk.
 • Framerails geheel rondom verhogen de duurzaamheid en bieden een langere levensduur.
 • Dankzij het positieve ontwerp van het gegoten rooster met een grotere diameter van de interne rasterdraad wordt de corrosieweerstand verbeterd en neemt de duurzaamheid toe.
 • Kleine roosterramen absorberen beter actieve materialen.
 • Breder en hoger aansluitpunt verhogen de duurzaamheid en geven een langere levensduur.
 • Onderhoudsvrij — tijdens de gewone levensduur hoeft u geen water toe te voegen.

Toepassingen
Zware en lichte machines van alle modellen op boerderijen, ranches en bouwplaatsen, algemene nutsvoertuigen, gazon- en tuinmachines, elektrische voertuigen, auto's, sport utility vehicles (SUV's), boten, motors en terreinwagens.

 

StrongBox Wet

StrongBox Wet-accu's
De StrongBox Wet-accu's van John Deere voldoen, net als alle andere StrongBox-accu's, aan de kwaliteitsstandaarden van John Deere. Zij zijn ontworpen om aan de apparatuursvereisten van John Deere te voldoen.

Eigenschappen van kwaliteitsontwerp:

 • Volledig geactiveerd, klaar voor verkoop
 • Betere cyclusstabiliteit
 • Zeer laag waterverbruik
 • Zeer lage zelfontlading
 • Legering: PbCaSn (lood/calcium/tin)

Toepassingen
Lichte en zware apparaten van alle modellen die gebruikt worden op boerderijen, ranches en bouwplaatsen, vooral nutsvoertuigen, gazon- en tuinmachine, elektrische voertuigen, sport utility vehicles (SUV's) en terreinwagens. StrongBox Wet-accu's zijn uitgerust met een rastertechnolgie die duidelijke verbetering aantoont betreffende de levensduur van de accu, de veiligheid en het startvermogen

Technologische voordelen:

 • Optimaal trillingsbestendig
 • Verbeterde energielevering

1 – De technologie zelf
het stabiele en volledige rasterframe zelf minimaliseert de rasteraanwas en voorkomt
kortsluitingen.

Voordeel: Een duidelijke toename van de levensduur.

2 – Het rasterontwerp
het raster is ontworpen voor maximale stroomdoorgang, wat snellere acceptatie van het opladen en optimale geleiding mogelijk maakt. Het ontwerp verzekert dat waar de elektrische stroom het grootst is, er meer lood is.

Voordeel: Consistent hoger startvermogen

3 – De rasterstructuur
de productie van het raster, met gebruik van een continu en uiterst nauwkeurig ponsproces, waarborgt een robuuste structuur en uitstekende hechting van de actieve.

Voordeel: Hoogwaardige, stabiele rasterstructuur, consistent hoog startvermogen en minimale corrosie

StrongBox MowPro

StrongBox MowPro-accu's
voor gazon- en tuinmachines van alle modellen.

StrongBox MowPro is een andere winnaar in onze lijn van hoogwaardige accu’s voor veeleisende toepassingen. Deze accu is speciaal ontwikkeld om betrouwbare startprestaties bij gazon- en tuinmachines te bieden.

De accu biedt dezelfde robuuste kenmerken en meerwaarde als gewone StrongBox-accu's — verankerde platen, 25 procent grotere celverbindingen, super radiale rasters, extra zware platen en meer.

Prestatie-accu van John Deere

Prestatie-accu's

Prestatie-accu van John Deere - Een economisch alternatief voor de premiumlijn van StrongBox-accu's. Gemaakt om aan de specificaties binnen de branche te voldoen of deze zelfs te overschrijden; ideaal voor toepassingen die niet de exclusieve technologie vereisen en een origineel uitrustingsontwerp van een StrongBox-accu nodig hebben.

Eigenschappen van kwaliteitsontwerp:

 • Behuizing en deksel in polypropyleen met hoge weerstand.
 • Versterkte verbindingen beschermen tegen trillingen.
 • Scheidingswanden in het omhulsel voorkomen kortsluitingen en corrosie.
 • Betrouwbare prestaties
 • Groot startvermogen in alle seizoenen
 • Optimale energieopslag & lange levensduur

Toepassingen

Landbouw, commercieel, autobranche, lichte vrachtwagens, suv's, gazon en tuin, bedrijfswagens, golfkar, elektrisch voertuig en scheepvaart.

Accu-accessoires

De grote selectie van accu-accessoires van John Deere omvat:

 • krokodillenklemmen
 • connectoren
 • accuklemmen
 • ophangogen
 • aardingsbanden
 • Accuscheiderschakelaar:
  ideaal voor het immobiliseren van duur apparatuur, eenvoudig en kosteneffectief

…Alles wat u nodig heeft.

Startkabel accu:

selectie van 400 A naar robuuste 600 A

Accu-onderhoudslader:

Een selectie van volledig automatisch onderhoudsladers om de levensduur van uw accu te onderhouden en te verlengen, inclusief:

- Onderhoudsladers van 0,8 A tot 90 A van variabele snelheidsmodellen

- Indicator voor accuconditie

John Deere is uw one-stop accu- en accessoireshop. Klik hier voor meer informatie en om de complete catalogus voor accessoires te bekijken.

Klik hier voor meer informatie

Accu Handboek

Met behulp van ons Accu Handboek kunt up op fabrikant en product zoeken om de juiste John Deere accu te vinden voor uw model.