Tamra A. Erwin

Gekozen tot de raad van bestuur van Deere & Company, 2020
vice-president-directeur en algemeen groepsdirecteur, Verizon Business Group

ntb

Tamra A. Erwin is vice-president-directeur en algemeen groepsdirecteur van Verizon Business Group, een divisie van Verizon Communications, Inc. De groep, onder leiding van Erwin, levert diensten en producten voor bedrijven en overheidsklanten over de hele wereld en heeft een omzet van meer dan $ 30 miljard.

Oorspronkelijk afkomstig uit Seattle, Washington, kwam Erwin eind jaren tachtig bij Verizon in dienst als vertegenwoordiger van de klantenservice. In de daaropvolgende jaren waren haar functies onder meer algemeen marketingdirecteur en vice-president-directeur van wireless operations.

Erwin is lid van de oprichtingsraad van Verizon en de raad van commissarissen van de Paley Media Center.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is Grünes op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.