Slimme landbouwoplossingen

Slimme landbouwoplossingen

Uw slimme landbouwtraject begint hier


Als u aan de slag wilt met precisielandbouw, bent u op het juiste adres!

John Deere Precisielandbouwtechnologie is eenvoudig in gebruik en helpt u bij het plannen, controleren, uitvoeren en analyseren van uw landbouwwerkzaamheden gedurende het jaar. U zult ook beter zijn toegerust om de uitdagingen van de klimaatverandering met betrekking tot de toekomst van de landbouw te begrijpen en aan te gaan.

Hogere opbrengsten

Hogere opbrengsten

Met precisielandbouw kunt u uw invoer van zaden, kunstmest, chemische stoffen en meer optimaliseren om te voldoen aan de afzonderlijke behoeften voor uw percelen en om gewasopbrengsten te maximaliseren.

Betere financiële controle

Betere financiële controle

Slimme landbouwtechnologieën bieden waardevolle beheerinformatie over het machinegebruik en de invoer voor een grotere transparantie van de kosten en een betere besluitvorming.

Verbeterde duurzaamheid

Verbeterde duurzaamheid

Precisielandbouw kan het brandstofverbruik en de overmatige toepassing van grondstoffen zoals kunstmest en chemische stoffen aanzienlijk verlagen voor duurzamere landbouw.

Geleidingsoplossingen

Geleidingsoplossingen

Geen verspringingen, geen overlappingen – Volg steeds dezelfde sporen zonder uw handen te gebruiken. Wij bieden zeer hoge nauwkeurigheid en hebben onze reeks geleidingssystemen uitgebreid met oplossingen voor alle merken apparatuur.

Geleidingsoplossingen

Automatiseringssystemen

Neem de stress weg van herhalende taken met onze regeleenheden en programmeerbare apparaten. Zij helpen u de machineprestaties te optimaliseren en kostbare fouten te elimineren.

Locatiespecifieke landbouw

Locatiespecifieke landbouw

Ontdek hoe veldgegevens uit meerdere bronnen worden gebruikt om kaarten met variabele afgifte aan te maken waarmee u afzonderlijke gebieden van uw perceel kunt beheren om de groei en opbrengsten te verbeteren.