Grain Sensing

HarvestLab: uw nieuwe superkracht

John Deere HarvestLab™ grain sensing levert real-time gegevens over de gewaskwaliteit terwijl u oogst*. Het is een aanvulling op opbrengstkaarten, geeft u inzichten in een beter voedingsstoffenbeheer, de keuze van zaadvariëteiten en het in de handel brengen en de opslag van gewassen.

Beheer uw voedingsstoffen beter

Beheer uw voedingsstoffen beter

Krijg meer inzicht in welke voedingsstoffen, zoals stikstof, succesvol zijn omgezet in eiwit of olie. Gebruik deze gegevens vervolgens om meer gerichte kunstmesttoepassingen te maken voor het volgende seizoen.

Optimaliseer uw zaadvariëteiten

Optimaliseer uw zaadvariëteiten

Tarwe- of koolzaadvariëteiten kunnen op papier veelbelovend zijn, maar als u ze verbouwt, voldoen de resultaten soms niet altijd aan de verwachtingen. HarvestLab helpt u locatiespecifieke factoren beter te begrijpen om de optimale variëteit te vinden.

beheer uw gewasverkoop

Beheer uw gewasverkoop

Weet of uw tarwe brood- of voederkwaliteit is tijdens het oogsten. Scheid verschillende ladingen afhankelijk van het eiwitgehalte en sla ze apart op voor de beste graanprijs.

Gerelateerde onderwerpen

oogsten met maaidorser van T-serie

T-serie 50 ton/u**

Het grootste afscheidingsoppervlak van alle in de handel verkrijgbare schuddermaaidorsers. Zijn uniek geconfigureerde dors- en afscheidingssystemen met meerdere trommels leveren onverslaanbare strokwaliteit. Voor een compacte maaidorser, zijn de prestaties uitzonderlijk.

slimme landbouw

Slimme landbouw

John Deere Precisielandbouwtechnologie kan u helpen uw oogstgegevens te gebruiken om plant- en zaaiactiviteiten voor het volgende seizoen te plannen.

*Mogelijk moet de cover van de mailer worden bijgewerkt voor verschillende taalmarkten
**Doorvoertests:
S-serie - Interne veldtest uitgevoerd door John Deere in La Rochelle, Frankrijk, 07.2021 en Aalborg, Denemarken, 08.2021
T-serie - Profi veldtest, 10.2020 (www.profi.de)