Ztrak-zero-turn-maaiers

Ztrak commerciële Zero Turn-gazonmaaiers Z345R veld

ZTrak-zero-turn-maaiers van John Deere: sneller allround

Als uw tuin uw project is, hebt u een machine nodig die precies in uw behoeften voorziet. Met een uitzonderlijke wendbaarheid en snelheden tot 14,5 km/h helpen de ZTrak-zero-turn-maaiers van John Deere u sneller een geweldige afwerking te verkrijgen. Dankzij hun wendbaarheid van 360° zijn ze perfect geschikt om in krappe ruimtes en rond allerlei obstakels te bewegen.

Verken deze pagina om alles te weten te komen over de verschillende kenmerken en specificaties van onze zero-turn-maaiermodellen en om de juiste machine voor uw behoeften te vinden.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Als uw tuin obstakels bevat en u op zoek bent naar een zero-turn-maaier met een uitstekende algemene snelheid en efficiëntie, is de Z315M de oplossing voor u. Dit instapmodel heeft een V-twin OHV-motor met een vermogen van 12.1 kW, intuïtieve dubbele hendels voor het schakelen van versnellingen en rijrichting in plaats van rijhendels, en een maaidek van 107 cm (42 inch).

ztrak Z320M

John Deere Z320M

De Z320M kan worden beschouwd als het comfortabelere broertje of zusje van de Z315. Hij is ook uitgerust met de V-twin OHV-motor met een vermogen van 12.7 kW, intuïtieve dubbele hendels voor schakelen tussen versnellingen en rijrichting in plaats van rijhendels, en een maaidek van 107 cm (42 inch). Daarnaast heeft hij echter een premium stoel met hoge rugleuning, optionele armleuningen en een praktische trekhaak.

ztrak z320r

John Deere Z320R

Voor de ultieme zero-turn-maaierervaring in de 300-serie biedt de Z320R alles wat de Z320M u biedt op het gebied van functies, snelheid, efficiëntie en comfort, maar daarnaast ook een flinke boost door de toevoeging van ledlampen, vloermatten en afgedekte gereedschapsopslag.

Z515E

John Deere Z515E

De zero-turn-maaiermodellen van de Z515E-serie zijn een perfecte keuze voor grotere oppervlaktes. De krachtige tweecilindermotor met een vermogen van 13,4 kW en het maaidek van 122 cm (48 inch) bieden uitstekende prestaties en dito efficiëntie.

Z530M

John Deere Z530M

De Z530M is uw zero-turn-maaier met extra comfort. De ergonomische bedieningshendels en de comfortabele premium stoel met hoge rugleuning in combinatie met het robuuste frame zijn slechts enkele van de kenmerken die zorgen voor een soepele en comfortabele bediening.

Z545r

John Deere Z545R

Premium vermogen en prestaties: dit is waar de Z545R-zero-turn-maaiers van John Deere voor staan. Een maaidek van 122 cm (48 inch) dat is ontworpen voor het verwerken van grote volumes gras en een tweecilindermotor met een vermogen van 15,3 kW met elektrische brandstofinjectie en elektronische gasregeltechnologie zorgen altijd voor efficiënt maaien.

Kenmerken van zero-turn-maaiers van John Deere

De zero-turn-maaiermodellen van John Deere overtuigen met een verscheidenheid aan praktische kenmerken. U vindt hier alle details.

Wendbaarheid van commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers

Uitstekende flexibiliteit

Wat betreft wendbaarheid troeft de ZTrak alle andere maaiers af. Combineer dat met een uitzonderlijke maaisnelheid en het is duidelijk waarom zoveel professionals voor de ZTrak kiezen.

Commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers, intuïtieve besturing

Keren op de plaats

De rijrichtinghendels van onze zero-turn-maaiers vergroten het comfort voor de bestuurder en bieden een nauwkeurigere besturing.

Commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers met optioneel opvangsysteem

Opvangcapaciteit

Door een optioneel opvangsysteem toe te voegen kun u uw ZTrak-zero-turn-maaier eenvoudig ombouwen tot een opvangmachine.

Commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers, voetbediende maaideklift

Voetbediende maaideklift

Om het maaidek te heffen of te laten zakken, of om de maaihoogte aan te passen terwijl u maait, trapt u simpelweg op de voetstang.

Commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers met grote motor

Maaihoogteselectie

Draai eenvoudig aan de knop (Z300) of verplaats de pen (Z500) om de maaihoogte vanuit het comfort van uw stoel in te stellen tussen 25–104 mm (1–4 inch)) op de Z500-serie of 32-114 mm (1,25-4,5 inch) op de Z300-serie.

Moderne dashboardindeling van commerciële Ztrak-zero-turn-maaiers

3 comfortniveaus

Onze E-modellen zijn voorzien van alles wat u nodig hebt om soepel en gelijkmatig te maaien. De modellen uit de M-serie voegen daar een hogere stoel en meer comfort aan toe, terwijl de modellen uit de R-serie het hoogste comfort en het grootste gebruiksgemak bieden.

Bij ons zit u goed

Bij ons zit u goed

Koop een nieuwe zitmaaier uit de X100-, X300-, X500-,Z300- of Z500-serie en verleng de normale wettelijke garantietermijn van 2 jaar tot 3 jaar (X100- of Z300-serie) of zelfs 4 jaar (X300-, X500- of Z500-serie) met onze speciale aanbieding.

Productassortiment zero-turn-maaiers van John Deere

Wilt u precies weten wat de verschillen zijn tussen de modellen van onze ZTrak-zero-turn-maaiers voordat u een beslissing neemt? Maak u geen zorgen, in deze tabel vindt u alle gegevens die u nodig hebt.

ModellenMotorvermogen**MaaibreedteSnelheid

12.1 kW (16,2 pk) bij 3.000 tpm

107 cm (42 inch) Accel Deep™-maaidek van 

Maximaal 11,3 km/h 

12.7 kW (17 pk) bij 3.000 tpm

107 cm (42 inch) Accel Deep™-maaidek van 

Maximaal 11,3 km/h

12.7 kW (17 pk) bij 3.000 tpm

107 cm (42 inch) Accel Deep™-maaidek van 

Maximaal 11,3 km/h

13,4 kW (18,0 pk) bij 3.350 tpm

122 cm (49") Accel Deep

Maximaal 12,9 km/h

16,1 kW (21,6 pk) bij 3.350 tpm

122 cm (48") Accel Deep

Maximaal 12,9 km/h

15,3 kW (20,5 pk) bij 3.250 tpm

122 cm (48") Maaiveld met hoge capaciteit

Maximaal 14,5 km/h

dealer zoeken

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Heeft uw zero-turn-zitmaaier van John Deere onderhoud nodig? Geen probleem! De experts van onze klantenservice ondersteunen u met precies de service die u nodig hebt. Gebruik onze interactieve kaart om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Tips voor uw achtertuin van John Deere

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuinontwerp? U vindt meer dan genoeg interessante tips en artikelen in onze Tips voor uw achtertuin.

Werktuigen voor zero-turn-maaiers en meer

Maak uw zero-turn-maaier van John Deere nog veelzijdiger door gebruik te maken van de talrijke werktuigen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een sneeuwscherm of een nieuwe aanhangwagen, u vindt alles wat u nodig hebt in onze werktuigcatalogus.

Online winkel van John Deere

Hebt u nog een tractor nodig voor uw John Deere-modelverzameling, of hebt u liever een sweatshirt met capuchon? Vind alles wat u nodig hebt in onze online winkel.

** CE-nominaal vermogen (getest in overeenstemming met SAE J1349). Informatie over motorvermogen en -koppel wordt geleverd door de motorfabrikant en mag alleen worden gebruikt voor vergelijkingsdoeleinden. Het daadwerkelijke motorvermogen en -koppel is lager. Raadpleeg de website van de fabrikant van de motor voor extra informatie.