John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ - Lang leve uw John Deere

Oudere of secundaire machines moeten ook in optimale staat worden gehouden. De Expert Check 7+ is een kostenefficiënte manier om ze in topvorm te houden. Speciaal ontworpen en geteste services en budgetvriendelijke oplossingen zorgen voor meer productieve tijd, comfort en veiligheid.

machines-img

Vertrouwde machines operationeel houden

Onze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, daarom bieden wij deze speciale service aan voor machines die ouder zijn dan 7 jaar. Inspecties rapporteren de staat van uw vertrouwde werkpaard en bieden uitgebreide oplossingen op basis van uw budget en gebruik. Het is beter om problemen op te lossen voor ze zich voordoen. Een slimme manier om prestaties te verhogen en kosten laag te houden. Expert Check 7+ is beschikbaar voor tractoren, maaidorsers, zelfrijdende oogstmachines, veldspuiten en balenpersen.

expert-check-7+-machines

Expert Check 7+ voor alle machines

Of het nu gaat om een tractor, een maaidorser of een veldspuit: als uw John Deere machine ouder is dan 7 jaar, is onze Expert Check 7+ de juiste keuze. Beslis snel en eenvoudig welk onderhoud u wilt laten uitvoeren op basis van de resultaten die onze experts u hebben aangeleverd. Op deze manier zal uw machine op zijn best blijven presteren naarmate deze ouder wordt.

productie-gedeelte

Expert Check zo goed als nieuw

Is uw machine nog relatief nieuw of nog geen 7 jaar oud? Zelfs dan kan een tijdige controle veel geld besparen. Na een hard werkseizoen heeft uw primaire machine een controle nodig om klaar te zijn voor het volgende seizoen. Onze experts voeren tests uit om ervoor te zorgen dat elk onderdeel als nieuw werkt. Een in de fabriek beproefde inspectielijst behandelt alles wat essentieel is voor de veiligheid en productieve tijd. Om meer te weten te komen over onze algemene Expert Check, klikt u op de onderstaande knop.

Uw voordelen

technicus

Productieve tijd

Onze grondige technische inspectie zorgt ervoor dat uw machine beschikbaar is wanneer u deze nodig hebt.

werker

Lagere operationele kosten

Met Expert Check 7+ en onze grote machinepopulatie kunnen we profiteren van meerdere oplossingen voor het vervangen van onderdelen, zoals originele onderdelen en alternatieve onderdelen van John Deere en Reman. Dit resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing tot wel 40% in de onderdelenprijs en een groot voordeel bij de preventieve inspectie: Een enorme reductie van bijkomende risico's!

optimale-veiligheid

Optimale veiligheid

Onze technici hebben een uitgebreide opleiding en jarenlange ervaring met het inspecteren en onderhouden van John Deere machines. Als er ook maar iets is dat uw veiligheid in gevaar zou kunnen brengen, dan vinden zij dat.

meer-comfort

Meer comfort

We controleren de cabinevering, accu, airconditioning, stoelvering en stoelinstelling, om u optimaal comfort te garanderen tijdens uw lange werkdagen!

Budgetvriendelijke onderdelen

motor

Reman

John Deere gereviseerde (REMAN) onderdelen zijn een duurzame keuze: Profiteer van een lagere prijs, maar niet van een lagere kwaliteit. 

onderdelen

Alternatieve onderdelen

Het budgetvriendelijke alternatief dat is goedgekeurd door John Deere om machines operationeel te houden die mogelijk minder worden gebruikt dan uw primaire uitrusting. Bespaar verstandig.

Aanvullende hulpmiddelen

Connected Support™

Verbind uw bedrijf met succes. Onze Connected Support signaleert potentiële problemen en kan uw dealer zelfs waarschuwen om deze problemen op te lossen via realtime diagnoses. Helpt u om uw uitrusting operationeel te houden.

Meer informatie

Oplossingen van John Deere Financial

Doordat we zo lang met onze klanten samenwerken, kennen we niet alleen hun bedrijf, maar begrijpen we ook de specifieke financieringsbehoeften. Ongeacht of het gaat om het kopen, leasen of huren van een machine; wij hebben een oplossing.

Meer informatie

Stellar-ondersteuning

Uw ondersteuningsportaal voor precisielandbouw om u te voorzien van de nieuwste software, handleidingen en trainingen. Vind alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te maximaliseren en up-to-date te houden.

Meer informatie