Expert Check

Expert Check - Prestaties op peil houden

Meer productieve tijd, maximale prestaties en lagere kosten voor elk type machine. De Expert Checks van John Deere helpen u om uw machines voor te bereiden op het komende seizoen.

Voorkom reparaties

Voorkom reparaties

Een tijdige controle kan veel geld besparen. Na een seizoen lang hard werken heeft uw machine een controle nodig ter voorbereiding op het volgende seizoen. Onze experts voeren tests uit om te garanderen dat elk onderdeel klaar is om soepel te functioneren. Een in de fabriek beproefde inspectielijst omvat alles wat essentieel is voor maximale veiligheid en productieve tijd.

Expert Check7+

Expert Check 7+

Onze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan. Daarom bieden wij deze speciale service voor machines die geen deel uitmaken van uw primaire machinepark. Inspecties rapporteren de staat van uw vertrouwde werkpaard en bieden een oplossing voor meerdere onderdelen op basis van uw kostenbereik en gebruik. Het is beter om problemen te verhelpen voordat ze zich voordoen. Een slimme manier om de prestaties hoog en de kosten laag te houden. Ook maximaliseert u zo de wederverkoopwaarde van uw machine.

Expert Check voor alle machinetypen

Expert Check voor alle machinetypen

Onze Expert Check is beschikbaar voor meer dan 30 machinemodellen aangeboden door John Deere, zoals tractoren, maaidorsers, balenpersen, veldspuiten, gazonuitrusting en zelfrijdende veldhakselaars. Behoud maximale productieve tijd en prestaties, en houd uw kosten laag, ongeacht de leeftijd van uw machines!

productieve tijd

Productieve tijd

Maximaliseer de beschikbaarheid van uw machine met een reductie van de uitvaltijd met tot 90%. Vertrouw op ons om u te helpen uw machines soepel te laten werken, zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: uw bedrijf.

Exploitatiekosten

Exploitatiekosten

Voorkom bijkomende schade en verlaag uw bedrijfskosten met preventieve inspecties door onze professionele technici. Ze zullen goed kijken naar uw gebruikte John Deere tractor om alles te vinden wat niet perfect werkt.

Comfort

Comfort

Verkrijg maximaal comfort door middel van controle over uw cabine- en voorasophangsysteem om een soepele en comfortabele rit te garanderen, zelfs in de zwaarste werkomgevingen.

Uitvaltijd voorkomen

Uitvaltijd voorkomen

Als er gewassen moeten worden binnengehaald, kunt u zich geen uitvaltijd veroorloven. Technici van John Deere worden regelmatig bijgeschoold en hebben toegang tot dezelfde gereedschappen, analyses en software als de fabriek, zodat ze de status en behoeften van uw machines kunnen analyseren. Dat kan uw risico op uitvaltijd met tot 90% verlagen.

Perfecte resultaten

Perfecte resultaten

De prestaties van uw seizoensgebonden apparatuur zijn essentieel om de beste resultaten te garanderen: optimale snijkwaliteit bij zelfrijdende veldhakselaars, dorsprestaties en afscheiding bij uw maaidorser, spuitpatroon en precisie bij uw veldspuit, en balenkwaliteit en -uniformiteit bij uw rondebalenoprolpers.

Lagere bedrijfskosten

Lagere bedrijfskosten

Een losse spanner kan de riem en aandrijfpoelie beïnvloeden, wat leidt tot reparaties. Het is beter om deze kettingreactie op tijd te stoppen en uitvaltijd te voorkomen met een Expert Check van John Deere.

productieve tijd

Productieve tijd

Maximaliseer de beschikbaarheid van uw grasverzorgingsuitrusting met een reductie van de uitvaltijd van maximaal 90%. Vertrouw op ons om u te helpen uw machines soepel te laten werken, zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: uw bedrijf.

Veiligheid

Veiligheid

Uiteraard zijn uw medewerkers en uw veiligheid van het grootste belang. Houd u veilig en laat een Expert Check van John Deere uitvoeren om de verlichting, stoel en veiligheidsgordel, veiligheidsafschermingen, remmen, laders, wielschroeven en nog veel meer veiligheidsvoorzieningen te laten controleren.

Prestaties

Prestaties

Is uw gazon niet uw meest waardevolle kapitaal? Het verdient het dus om met zorg behandeld te worden. De maaikwaliteit van uw gazonuitrusting, gegarandeerd door een Expert Check van John Deere, maakt het verschil.

Bij al onze oogstmachines maken we gebruik van de Expert Check. Deze grondige inspectie geeft ons de zekerheid dat we goed voorbereid zijn op het seizoen.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Aanvullende hulpmiddelen

Connected Support™

Verbind uw bedrijf met succes. Onze Connected Support signaleert potentiële problemen en kan uw dealer zelfs waarschuwen om deze problemen op te lossen via realtime diagnoses. Helpt u om uw uitrusting operationeel te houden.

Meer informatie

Oplossingen van John Deere Financial

Doordat we zo lang met onze klanten samenwerken, kennen we niet alleen hun bedrijf, maar begrijpen we ook de specifieke financieringsbehoeften. Ongeacht of het gaat om het kopen, leasen of huren van een machine; wij hebben een oplossing.

Meer informatie

Stellar-ondersteuning

Uw ondersteuningsportaal voor precisielandbouw om u te voorzien van de nieuwste software, handleidingen en trainingen. Vind alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te maximaliseren en up-to-date te houden.

Meer informatie