Engineering

Engineering

Bouwen aan de toekomst

Bijna alles dat ons omgeeft is gemaakt door ingenieurs. De producten die we aanbieden, worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en technisch meesterschap – ze stellen onze klanten in staat om sneller, efficiënter en exacter te werken. Onze doelstelling om de prestaties in de landbouw- en bouwsectoren te optimaliseren, kan alleen worden bereikt door een team met specialisten die onze visie begrijpen en die deze visie eigen maken.

Onze divisie Engineering bestaat uit de volgende afdelingen: Quality Engineering, Product Engineering en Manufacturing Engineering.

Meer informatie over onze afdelingen kunt u hieronder lezen.

Meer informatie over onze afdelingen kunt u hieronder lezen

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Product Engineering

We zijn toegewijd om een in de bedrijfstak toonaangevende klanttevredenheid te bereiken door middel van innovatief ontwerp en vormgeving. Technologie en innovatie zijn onze hoofddrijfveren voor het ontwikkelen van producten die een hogere levensstandaard en een duurzame omgeving ondersteunen. Deze mondiale samenwerking in ontwikkeling is niet slechts beperkt tot één product, maar omvat een uitgebreid portfolio platforms, producten en regio's,

Bekijk de verschillende gebieden binnen Product Engineering zoals:
– Autonome systemen
– Besturingstechniek
– Koelsystemen
– Hydraulicasystemen
– Electronica-hardware en sensoren
– Productverificatie en -validatie
– Systeemtechniek en -architectuur

Quality Engineering

De toewijding aan kwaliteit begint al direct bij de start van een productontwikkelingsproces. Kenmerkende productkwalititeit is een kwaliteitsniveau dat ons merk definieert, karakteriseert en ondersteunt en ons duidelijk onderscheidt van de concurrentie. Eenmaal gerealiseerd zal deze kwaliteit de ervaring van onze klanten op een hoger niveau brengen door het verbeteren van hun productiviteit, prestaties en efficiëntie.

Bekijk de verschillende gebieden binnen Quality Engineering zoals:
– Betrouwbaarheidstechniek
– Kwaliteitsmateriaalbewerkingen
– Kwaliteit toeleveringsketen
– Kwaliteitsassemblage
– Productleveringsproces