Ondersteunende functies

Ondersteunende functies

Wij houden de raderen draaiende

Wij zitten in het hart van het gehele systeem en zorgen ervoor dat het allemaal blijft werken. Personeelszaken zorgt voor alle werknemergerelateerde zaken, onze juridische afdeling conformeert ons aan de wet bij alles wat we doen, onze financiële afdeling houdt onze financiën op het juiste spoor en ons IT-team houdt onze infrastructuur in perfecte conditie.

Meer informatie over onze verschillende afdelingen kunt u hieronder lezen

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Human Resources

De HR-afdeling zorgt voor een klimaat van integratie, integriteit en respect We zijn nuchter en genieten van het werk in een internationaal georiënteerd team. Ons team biedt processen, programma's en diensten voor mensen in bijna elk Europees land.

Bekijk de verschillende gebieden binnen Human Resources zoals:

– Beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Personeelszaken
– Betrekken van mensen
– Aantrekken van talent
– Ontwikkelen van talent en leiderschap

Juridische zaken

Onze afdeling levert juridische diensten voor de onderneming in Europa, GOS inclusief Rusland, het mediterrane gebied van Afrika en het Midden-Ooster. U kunt zeer uiteenlopende taken verwachten in een internationale omgeving. We adviseren internationale functiegebieden die uiteenlopen van de verkooporganisatie tot aan fabrieken met hun zeer verschillende activiteiten.

We zijn een energetisch, internationaal en zeer betrokken team, dat zeer nauw samenwerkt met elk onderdeel van de onderneming.

Bekijk de verschillende gebieden binnen Juridische Zaken zoals:

– Administratie
– Concurrentiewetgeving
– Ondersteuning ondernemingsfinanciën en treasury
– Gegevensbescherming
– Ethiek/naleving
– Algemene commerciële wetgeving
– Intellectueel eigendom

Accounting

In onze financiële afdeling kunt u een internationaal team verwachten met mondiale aanwezigheid in een sterk samenwerkend netwerk, dat gebruikmaakt van benchmark-processen en -systemen (bijv. SAP ERP) om bedrijfdoelstellingen te ondersteunen. Onze teams werken in een innovatieve omgeving waarin nieuwe ideeën (bijv. kunstmatige intelligentie) en voortdurende procesverbeteringen worden gewaardeerd en bevorderd.

We bieden de beste oplossingen en kansen voor onze medewerkers, met een sterke betrokkenheid ten opzichte van creatieve denkers met uitstekende financiële kennis.

Bekijk de verschillende gebieden binnen Accounting zoals:

– Audit
– Onderneming & Financiële analyse
– Controlling
– Kostenboekhouding
– Loonuitbetalingen
– Belastingen

IT

Het doel van de mondiale IT-afdeling van John Deere is het leveren van de technische infrastructuur en architectuur waarmee wij ons aandeel aan het verbeteren van de landbouwsector kunnen leveren. We implementeren en ondersteunen softwaretoepassingen met gebruikmaking van flexibele methodes en we ondersteunen mondiaal gedefinieerde beveiligingsconcepten voor het verwerken, uitwisselen en opslaan van gegevens. De IT-afdeling van John Deere is een mondiale organisatie met zeer betrokken medewerkers, die nauw samenwerkt met bedrijfspartners en mondiale IT-teams.

Bekijk de verschillende gebieden binnen IT zoals:

– Infrastructuuranalyse
– Integratie
– Ondersteuning