1550 TerrainCutCirkel frontmaaier

  • Dieselmotor
  • 7-Iron PRO-maaidek met zijuitworp of Fastback-maaidek met achteruitworp
  • Compatibel met selecte systemen, doordat Deere alleen een frontschuif en  de GLC aanbiedt voor de grotere modellen, maar er zijn ook werktuigen van derden beschikbaar

Maak kennis met uw allround maaier

Ze zeggen dat er voor elke taak een maaier bestaat. Wij durven te stellen dat de TerrainCut-frontmaaier van de 1500-serie praktisch elke taak aankan die u voor hem hebt. De krachtige dieselmotoren en de 7-Iron PRO-maaidekken maken deze nieuwe serie tot de meest capabele frontmaaiers die we ooit hebben gemaakt en leveren ongeëvenaarde prestaties. 7-Iron PRO-maaidek met zijuitworp of FASTBACK-maaidek met achteruitworp.

* Informatie over motorvermogen en koppel wordt door de motorfabrikant geleverd en mag alleen worden gebruikt voor vergelijkingsdoeleinden. Het daadwerkelijke motorvermogen en koppel zijn lager. Raadpleeg de website van de motorfabrikant voor meer informatie.

Productkenmerken zijn gebaseerd op gepubliceerde informatie ten tijde van publicatie. Productkenmerken kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. Neem contact op met uw lokale John Deere-dealer voor meer informatie.