Serie 5M

5M-serie

Slank, licht en sterk, met indrukwekkende ladercapaciteiten: de 5M is klaar om de favoriet te worden binnen uw bedrijf. Hij is compact maar krachtig, blinkt uit in wendbaarheid en brengt eersteklas ladervaardigheden naar uw bedrijf. De panoramacabine biedt perfect zicht op uw lader, terwijl het schakelen met uw vingertoppen zorgt dat u soepel kunt rijden op de weg. In het veld biedt de Powr8™ EcoShift-transmissie met acht PowerShift-versnellingen ononderbroken trekkracht en de standaard geïntegreerde AutoTrac™ zorgt dat u comfortabel werkt zonder overlappingen, vooral bij het maaien van gras.

Bekijken op YouTube

 

 • Schakelen onder belasting

  Onze optionele Powr8™-transmissie biedt u acht elektrisch schakelbare versnellingen. Al onze transmissies, inclusief PowerQuad™ Plus met vier schakelbare versnellingen en PowrReverser™ met twee schakelbare versnellingen, worden geleverd met comfortabele handontkoppelingsfunctie en een optionele kruipversnelling. Verander moeiteloos van richting zonder handmatig te hoeven koppelen en remmen, en schakel tijdens het rijden en onder belasting met volledig gesynchroniseerde bereiken en versnellingen.

  James Kirk
 • Integrated AutoTrac™

  Verhoog uw efficiëntie en comfort met ons betaalbare, optioneel verkrijgbare geïntegreerde geleidingssysteem. Vooral bij het maaien van gras profiteert u van nauwkeurige banen zonder overlappingen, terwijl u zich concentreert op andere belangrijke taken.

  5M-serie
 • Voorbereid op lader

  Bij het werken met een lader hebt u de best mogelijke zichtbaarheid nodig op het materiaal dat u hanteert. Daarom heeft de 5M niet alleen een lage en smalle motorkap, maar ook met een panoramadak. U kunt de 5M als optie voorbereid laten leveren voor onze laders uit de 543M/R-serie of 603M/R-serie, zodat u een groot aantal extra klussen snel en effectief kunt uitvoeren.

  5M-serie
 • Volop vermogen

  De motor met grote cilinderinhoud van 4,5 l levert een vermogen van maximaal 134 pk en een koppel van 541 Nm koppel. Dat is een buitengewone vermogensdichtheid voor de lichtgewicht 5M. Onze motoren zijn speciaal ontworpen voor het veeleisende werk in landbouwmachines en bieden maximale trekkracht bij een minimaal vloeistofverbruik.

  5M-serie
Een cabine voor u

Een cabine voor u

Wanneer u in een 5M-cabine stapt, merkt u het onmiddellijk: meer dan genoeg ruimte om comfortabel te bewegen, veel glas rondom voor een onbeperkt zicht en bedieningen voor een intuïtieve, moeiteloze en efficiënte werking.

5M Walk around Video

5M Walk around Video

Ga met ons mee voor een gedetailleerd overzicht van de technische kenmerken en voordelen van de 5M-serie trekkers. Leer de 5M van binnen en buiten kennen terwijl we de functionaliteiten en mogelijkheden uitleggen, en waarom het de ultieme keuze voor uw landbouwbehoeften is.

Bekend voor zijn vermogen

Bekend voor zijn vermogen

Of u nu kiest voor de 16/16 PowrReverser-transmissie of onze 32/12 PowrReverser-transmissie met besturing van hoog/laag en modulatie, u zult altijd ongeëvenaarde trekkracht krijgen voor het zwaarste werk.

Lader-voorbereid, af fabriek

Lader-voorbereid, af fabriek

We bieden u diverse opties: onze betaalbare M-serie-laders voor alle standaard toepassingen, de R-serie voor de zwaarste omstandigheden – beiden gerenommeerd voor hun ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en uitzonderlijke productiviteit.

Zoek uw John Deere-dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere-dealer