Ervaar het PowerGard-gevoel

PowerGard

Ervaar het PowerGard-gevoel♣

Als het gaat om het beschermen van uw machines en uw bedrijf, dan is gemoedsrust niet iets wat u zomaar overkomt als u geluk hebt. Gemoedsrust is een keuze die u kunt maken. PowerGard-contracten beschermen u tegen onverwachte reparatiekosten en houden uw onderhoud bij met originele onderdelen.

PowerGard-pakketten leveren steeds uitgebreidere niveaus van dekkingen die ervoor zorgen dat uw machine optimaal blijft presteren met een stabiele productieve tijd.

Beslis - wat is het beste voor u?

Beslis - wat is het beste voor u?

PowerGard Maintenance-overeenkomsten bieden basisbescherming van beschermend preventief onderhoud en zijn essentieel om apparatuur in goede werkconditie te houden. Zij zijn ook een eerste vereiste voor de uitgebreide programma's PowerGard Protection en Protection Plus. PowerGard Protection-overeenkomsten bieden twee niveaus van geavanceerde bescherming voor een totale gemoedsrust. De overeenkomst dekken zelfs ongewone gebeurtenissen die tot dure reparaties kunnen leiden, minder uitgaven voor elke reparatie.

PowerGard-programma's

Essentieel: PowerGard Maintenance-programma's

PowerGard Maintenance-overeenkomsten bieden basisbescherming van preventieve onderhoudswerkzaamheden. Dit is essentieel om apparatuur in goede werkende conditie te houden. PowerGard Maintenance-pakketten zijn verkrijgbaar voor nieuwe en oude machines, gebaseerd op door de fabriek aanbevolen intervallen en volgens uw individuele behoeften.

Een PowerGard Maintenance-overeenkomst is ook een eerste vereiste voor de uitgebreide programma's PowerGard Protection en Protection Plus.

Uitzonderlijk: PowerGard Protection- en PowerGard Protection Plus-programma's

PowerGard Protection-overeenkomsten bieden uitgebreide bescherming voor een totale gemoedsrust. De contracten dekken de anders dure reparaties van hoofdcomponenten, minder uitgaven voor elke reparatie. Het is een service die wordt aangeboden door John Deere, waarbij alle werkzaamheden door een netwerk van deelnemende dealers worden uitgevoerd. Er zijn twee niveaus van bescherming verkrijgbaar om aan elke behoefte te voldoen: PowerGard Protection en PowerGard Protection Plus.

Vergelijking: PowerGard Protection en PowerGard Protection Plus

BESCHRIJVINGPOWERGARD PROTECTIONPOWERGARD PROTECTION PLUS

Motor

Krachtafnemer

Stuursysteem & remmen

Frame

Hydraulica

Elektronica

Bedieningsstation

Financiering

Financiering

Financier uw PowerGard Protection-overeenkomsten tegen scherpe tarieven en met flexibele betalingen.*

Verbonden onderhoud

Verbonden onderhoud

Breid PowerGard-programma's uit met JDLink