XUV865MTransporters

  • Dieselmotor
  • 4-wielbesturing
  • Volledig onafhankelijke wielophanging
  • Stuurbekrachtiging
  • Homologatie voor op de openbare weg
  • Cockpit voor 3 personen

De Ultieme Machines Op Het Gebied Van Comfort En Prestaties

Het kan er ruig aan toe gaan in de vrije natuur, dus zult u overal op voorbereid moetenzijn. Daarom hebben wij de XUV865M ontworpen met on-demand 4WD en de hoogste bodemvrijheid van al onze crossover Gators. Zo kunt u zich concentreren op wat er op de weg voor u gebeurt. Met de gesloten cabine blijft u schoon en droog, of u nu door de modder glijdt of door een beek rijdt. Geen enkel terrein is te ruig om te hanteren.

Geen Compromissen

Deze Gators van topkwaliteit hebben alles wat betreft kracht, vermogen en beschikken over comfort zoals bij een auto. Als u het beste wilt, hoeft u niet verder te zoeken.

Kom Verder

Met echte vierwielaandrijving en nog meer bodemvrijheid, gaan beide modellen verder bij lastige omstandigheden, waar anderen moeten stoppen.

Rijd In Stijl

Of het nu een volledig open bedieningsstation is of een in de fabriek geïnstalleerde cabine, het interieur is opnieuw ontworpen met comfort en ergonomie hoog in het vaandel.

Open Of Gesloten?

Kies voor een open cabine met netten, of de volledig gesloten cabine met polyester deuren voor maximale bescherming en minimaal geluid.

Neem Het Allemaal Mee

Zware of omvangrijke ladingen? Geen probleem – deze modellen hebben ruim voldoende trek- en laadvermogen, plus wegligging en remmen die daarbij passen.

Klaar Om In Actie Te Komen

De cabine wordt geleverd met alle kabels geïnstalleerd, dus het installeren van een lier is erg eenvoudig.

John Deere Gator

John Deere Gator Gebouwd voor uw dag

Verkennen