StarFire GNSS 6000 ReceiverAgrarische Management Oplossingen

  • SF1, GLONASS en terreincompensatiemodule (TCM) in basis
  • Drievoudige StarFire™-nauwkeurigheid
  • SF3 Herhaalbaarheid van 9 maanden binnen seizoen
  • RTK Extend™ – behoud 14 dagen nauwkeurigheid bij signaal verlies
Printen
PLACEHOLDER ALT TEXT

Help uw bedrijf vooruit

Toegang tot oplossingen voor precisielandbouw van John Deere begint met de nieuwe StarFire™ 6000-ontvanger. Deze bevat een nieuw dynamisch design, TCM functionaliteit, diefstalbeveiliging, meer onderhoudsgemak en wat het belangrijkste is, een verbeterd signaalbereik. Hierdoor bent u sneller klaar voor werk in het veld en het biedt u een hogere nauwkeurigheid en een nog betere signaalstabiliteit.  

De StarFire™ 6000-ontvanger volgt tot 3 correctiesignaalsatellieten parallel – waarmee het beste correctiesignaal en de beste dekking van het signaal wordt aangeboden, die 3 keer beter is dan de vorige generaties ontvangers. Er wordt altijd actief voor het beste signaal gekozen en als de omstandigheden veranderen, kan er 80% sneller worden overgeschakeld naar de beste geostationaire satelliet.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Herhaalbaarheid in het seizoen

Veranderingen van geleidingslijnen behoren tot het verleden. SF3 biedt ook een herhaalbaarheid van 9 maanden binnen het seizoen. Dus u kunt van dezelfde geleidingslijn gebruikmaken voor meerdere passages gedurende het groeiseizoen; dit maakt een nauwkeurige plaatsing van zaad en voedingsstoffen mogelijk zonder van lijnen af te hoeven wijken of grenzen te verleggen.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Verbeterd SF1-signaal

Het beste signaal op instapniveau is nu zelfs nog beter. U profiteert van een +/- 15 cm nauwkeurigheid tussen werkgangen, voorheen was dit +/- 23 cm. Gratis en inclusief GLONASS.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Een heel nieuw niveau: SF3-signaal

Het nieuwe SF3-signaal levert een verbazingwekkende +/- 3 cm nauwkeurigheid tussen de werkgangen en 9 maanden herhaalbaarheid in het seizoen. Sterker nog, de opstarttijd is tot 4 keer sneller dan met SF2. Dus u kunt meer tijd besteden aan werk in het veld in plaats van te wachten op de kopakker of concessies te doen aan de kwaliteit.