StarFire 6000-ontvanger en -signalenPrecisielandbouwtechnologie

  • SF1, GLONASS en terreincompensatiemodule (TCM) als standaard
  • Triple StarFire™-nauwkeurigheid
  • Herhaalbaarheid van 9 maanden binnen het seizoen
  • RTK Extend – 14 dagen
PLACEHOLDER ALT TEKST

Zet uw bedrijf op het juiste spoor

Toegang tot oplossingen voor precisielandbouw van John Deere begint met de nieuwe StarFire 6000-ontvanger of met een geïntegreerde versie die optioneel verkrijgbaar is voor onze nieuwe 7R- en 8R-tractoren van modeljaar 2020. Deze bevat een nieuw dynamisch design, diefstalbeveiliging, meer onderhoudsgemak en wat het belangrijkste is, een verbeterd signaalbereik. Hierdoor bent u sneller klaar voor werk in het veld en het systeem biedt u een hogere nauwkeurigheid en een nog betere signaalstabiliteit.

De StarFire™ 6000-ontvanger volgt parallel maximaal 3 correctiesignaal satellieten – waarmee het beste correctiesignaal en de beste signaaldekking wordt aangeboden, die 3 keer beter is dan de vorige generatie ontvangers. Er wordt altijd actief voor het beste signaal gekozen en als de omstandigheden veranderen, kan er 80% sneller worden overgeschakeld naar de beste geostationaire satelliet.

Verbeterd SF1-signaal

Verbeterd SF1-signaal

Met ons superieure instapsignaal kunt u profiteren van een nauwkeurigheid van +/- 15 cm per werkgang, ten opzichte van +/- 23 cm voorheen. Het is gratis en wordt geleverd met GPS en GLONASS-satellietsignalen voor positionering.

Het volgende niveau: SF3-signaal

Het volgende niveau: SF3-signaal

Het SF3-signaal levert een verbazingwekkende nauwkeurigheid tussen werkgangen van +/- 3 cm en een herhaalbaarheid van 9 maanden in het seizoen. Beter nog, de intrektijd is tot 4 keer sneller dan met SF2, dus u kunt meer tijd besteden aan werk in het veld in plaats van te wachten op de kopakker of concessies te doen aan de kwaliteit.

ultieme nauwkeurigheid en herhaalbaarheid

Ultieme nauwkeurigheid en herhaalbaarheid

RTK is de beste oplossing voor uw landbouwbedrijf. Volledige nauwkeurigheid binnen 1 minuut beschikbaar. Registreer uw perceelgrenzen één keer. U verhoogt uw productiviteit en uw comfort door in elke omstandigheid over de volle breedte te werken. Profiteer vervolgens van functies zoals perceelgrenzen en een perfecte Sectie Controle. Tot slot kunt u volledig profiteren van geavanceerde oplossingen zoals AutoPath en AutoTrac-omkeerautomatisatie.

Efficiënte bescherming tegen diefstal

Efficiënte bescherming tegen diefstal

We hebben twee antidiefstalfuncties beschikbaar voor StarFire™ 6000-ontvangers: Beveiligingspincode en vergrendelingsset.

Met pincodebeveiliging kunt u de ontvanger activeren en ontgrendelen met een unieke viercijferige pincode. Wanneer de pincode is geactiveerd, kunnen alleen gebruikers die de pincode kennen de machine gebruiken. Om te voorkomen dat de ontvanger door onbevoegden van een machine wordt verwijderd, kunt u de StarFire™ 6000 ook beveiligen met een mechanische vergrendelingsset. Als alternatief kunt u ook de universele componenten van een machine verwijderen na het werk en deze veilig vergrendelen tot het volgende gebruik.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.