StarFire 7000-ontvanger en -signalenPrecisielandbouwtechnologie

  • Advanced Terrain Compensation Module (geavanceerde terreincompensatiemodule TCM)
  • Meerdere satellietconstellaties (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15 cm nauwkeurigheid
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm nauwkeurigheid en 5-jaars herhaalbaarheid
  • RTK: Basisstation RTK of mobiele RTK, incl. RTK Extend – 14 dagen
PLACEHOLDER ALT TEKST

Til uw onderneming naar een nieuw niveau

John Deere oplossingen voor precisielandbouw beginnen met de nieuwe StarFire™ 7000-ontvanger, geïntegreerd of universeel. De StarFire™ 7000-ontvanger biedt een hogere nauwkeurigheid, kortere ophaaltijden en een herhaalbaarheid van seizoen tot seizoen gedurende 5 jaar. Dit betekent minder hardware, sneller herstel van schaduweffecten en het vertrouwen dat uw geleidingslijnen en perceelgrenzen van jaar tot jaar precies hetzelfde blijven. Omdat nauwkeurigheid en herhaalbaarheid steeds belangrijker worden voor de nauwkeurigheid van plant tot plant, biedt de StarFire™ 7000 een geavanceerde TCM kalibratiefunctie. Dankzij het toenemend aantal serviceonderdelen biedt de StarFire™ Ontvanger een duurzame en voordelige onderhoudsvriendelijkheid.

/6R-tractor-afb

Verder verbeterd SF1-signaal

Met de StarFire™ 7000 hebben we ons bewezen instapniveau SF1-signaal verbeterd. Omdat de StarFire‘ 7000 ontvanger compatibel is met signalen vanaf vier satellietgroepen (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) ziet deze meer satellieten aan de hemel. Hierdoor is de ontvanger minder gevoelig voor schaduwen en profiteert u van onze bekende nauwkeurigheid van +/- 15 cm per werkgang.

starfire-7000

Nieuw SF-RTK-signaal

De nieuwe SF-RTK-correctie zorgt voor een verbeterde nauwkeurigheid van +/- 2,5 cm per werkgang en 5 jaar seizoensherhaalbaarheid. Met een intrektijd tot drie keer sneller dan SF6000-ontvanger met SF3. Dankzij SF-RTK kunt u sneller aan het werk wanneer u in het veld aankomt en profiteren van 100% verbeterde dekking met aanzienlijk minder schaduweffecten.

6r-tractor-aanzicht

Radio-RTK en Mobile RTK

Aangezien de StarFire 7000™ compatibel is met de beproefde John Deere Radio RTK en de 4G LTE Mobile RTK-modem, kunt u de beste lokale optie kiezen.

SF7000-display

Efficiënte bescherming tegen diefstal

We hebben twee antidiefstalfuncties beschikbaar voor StarFire™ 7000-ontvangers: Beveiligingspincode en vergrendelingsset.

Met pincodebeveiliging kunt u de ontvanger activeren en ontgrendelen met een unieke viercijferige pincode. Wanneer de pincode is geactiveerd, kunnen alleen gebruikers die de pincode kennen de machine gebruiken. Om te voorkomen dat de ontvanger door onbevoegden van een machine wordt verwijderd, kunt u de StarFire™ 7000 ook beveiligen met een mechanische vergrendelingsset. Als alternatief kunt u ook de universele componenten van een machine verwijderen na het werk en deze veilig vergrendelen tot het volgende gebruik.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.