KWALITEIT LEVEREN

Gator, Fabriek, Operator

 

 

Bij de John Deere-fabriek in Horicon, Wisconsin V.S., geeft een gloednieuwe installatie de werknemers volledige controle over de kwaliteit van de Gator-werkvoertuigen die zij bouwen en verzenden naar veeleisende klanten over de hele wereld.

Gator-werkvoertuigen, Assemblagelijn, Fabriek

Wanneer u net zoveel geeft om kwaliteit als de mensen die onze Gator-werkvoertuigen maken, is het heel vanzelfsprekend om alles zelf te willen doen. Na een grote uitbreiding bij onze John Deere fabriek in Horicon kan ons ervaren personeel precies dat doen! De nieuwe faciliteit van 125.000 m2 combineert voor de eerste keer assemblage en verzendactiviteiten onder één dak, waardoor werknemers volledige controle krijgen over beide processen.

“Deze uitbreiding maakt echt een verschil voor de manier waarop wij werken”, glimlacht fabrieksmanager Steve Johnson. “Nu kunnen wij elke Gator op onze assemblagelijn plaatsen en daar houden, totdat deze precies is gemaakt als besteld door de dealer, en klaar is voor verzending over de hele wereld.”

De nieuwe faciliteit – de eerste grote uitbreiding in Horicon in meer dan dertig jaar – is een logische reactie op de toenemende wereldwijde vraag naar Gators. Door het combineren van twee afzonderlijke operaties, wordt het gehele leveringsproces gestroomlijnd en krijgt onze vakkundige werkvloer de kans om alles op-en-top te organiseren.

Gator-werkvoertuigen, Assemblagelijn, Fabriek, Operator
Gator-werkvoertuigen, Assemblagelijn, Fabriek, Operator

De nieuwe uitbreiding heeft meer dan voldoende ruimte voor de komende 10 tot 15 jaar. We zitten dus nog wel even goed.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator-werkvoertuigen, Assemblagelijn, Fabriek, Operator, Details

Ik besteed ongeveer 40 procent van mijn tijd op de werkvloer, omdat daar de kwaliteit wordt gerealiseerd.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator-werkvoertuigen, Assemblagelijn, Fabriek

Als dat klinkt als managementjargon, komt dat omdat veel grote bedrijven in de afgelopen jaren een vergelijkbare benadering hebben geïmporteerd, vaak van Japanse fabrikanten. Het verschil in Horicon is dat de strategie hier gedurende 156 jaar organisch is gegroeid en stevig is geworteld in het DNA van de fabriek. In feite horen veel mensen in Horicon tot de John Deere-werknemers van de derde of zelfs de vierde generatie. Er heerst een echte familiale sfeer en een besef van continuïteit die ervoor zorgen dat de normen nooit vervagen in de loop van de tijd.

Eenvoudig gezegd: niemand zou toch ooit een ‘snelle oplossing’ of noodoplossing accepteren omdat, zoals Steve wrang opmerkt, “zij weten dat ze hier nog steeds zijn als deze oplossing wordt teruggebracht door een boze klant.”

Wat dat betreft is de nieuwe faciliteit de perfecte upgrade voor een team dat erop staat om de dingen goed te doen. Maar hoewel iedereen in Horicon enthousiast is, gaat in feite u, de klant, hier het meeste van profiteren. Ongeacht het model, ongeacht de specificaties, u kunt er zeker van zijn dat Steve en zijn collega's vanaf nu alle aspecten meenemen, om ervoor te zorgen dat uw Gator snel en op tijd wordt geleverd, precies zoals u hem hebt besteld.

Gator-werkvoertuigen, Fabriek, Parkeerterrein