StarFire 6000-ontvanger en -signalenPrecisielandbouwtechnologie

  • SF1, GLONASS en terreincompensatiemodule (TCM) als standaard
  • Triple StarFire™-nauwkeurigheid
  • Herhaalbaarheid van 9 maanden binnen het seizoen
  • RTK Extend – 14 dagen

Zet uw bedrijf op het juiste spoor

Toegang tot oplossingen voor precisielandbouw van John Deere begint met de nieuwe StarFire 6000-ontvanger of met een geïntegreerde versie die optioneel verkrijgbaar is voor onze nieuwe 7R- en 8R-tractoren van modeljaar 2020. Deze bevat een nieuw dynamisch design, diefstalbeveiliging, meer onderhoudsgemak en wat het belangrijkste is, een verbeterd signaalbereik. Hierdoor bent u sneller klaar voor werk in het veld en het systeem biedt u een hogere nauwkeurigheid en een nog betere signaalstabiliteit.

De StarFire™ 6000-ontvanger volgt parallel maximaal 3 correctiesignaal satellieten – waarmee het beste correctiesignaal en de beste signaaldekking wordt aangeboden, die 3 keer beter is dan de vorige generatie ontvangers. Er wordt altijd actief voor het beste signaal gekozen en als de omstandigheden veranderen, kan er 80% sneller worden overgeschakeld naar de beste geostationaire satelliet.

Herhaalbaarheid in het seizoen

Veranderingen van geleidingslijnen behoren tot het verleden. SF3 biedt ook een herhaalbaarheid van 9 maanden binnen het seizoen. Dus u kunt van dezelfde geleidingslijn gebruikmaken voor meerdere passages gedurende het groeiseizoen; dit maakt een nauwkeurige plaatsing van zaad en voedingsstoffen mogelijk zonder van lijnen af te hoeven wijken of grenzen te verleggen.

SF3-signaal

SF3-signaal

Het SF3-signaal levert een verbazingwekkende nauwkeurigheid tussen werkgangen van +/- 3 cm en een herhaalbaarheid van 9 maanden in het seizoen. Sterker nog, de opstarttijd is tot 4 keer sneller dan met SF2. Dus u kunt meer tijd besteden aan werk in het veld in plaats van te wachten op de kopakker of concessies te doen aan de kwaliteit.

Beveiligings-PIN-code

Beveiligings-PIN-code

Vanaf modeljaar 2019 bieden we een PIN-code aan met 2 verschillende toegangsniveaus. Als de PIN-code ontbreekt, kan de apparatuur nog een beperkte tijd worden gebruikt. Dankzij het Stellar Support Platform kan de PIN-code veilig en eenvoudig zelf online worden beheerd.