StarFire 7000-ontvanger en -signalenPrecisielandbouwtechnologie

  • Advanced Terrain Compensation Module (geavanceerde terreincompensatiemodule TCM)
  • Meerdere satellietconstellaties (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15 cm nauwkeurigheid
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm nauwkeurigheid en 5-jaars herhaalbaarheid
  • RTK: Basisstation RTK of mobiele RTK, incl. RTK Extend – 14 dagen

Til uw onderneming naar een nieuw niveau

John Deere oplossingen voor precisielandbouw beginnen met de nieuwe StarFire™ 7000-ontvanger, geïntegreerd of universeel. De StarFire™ 7000-ontvanger biedt een hogere nauwkeurigheid, kortere ophaaltijden en een herhaalbaarheid van seizoen tot seizoen gedurende 5 jaar. Dit betekent minder hardware, sneller herstel van schaduweffecten en het vertrouwen dat uw geleidingslijnen en perceelgrenzen van jaar tot jaar precies hetzelfde blijven. Omdat nauwkeurigheid en herhaalbaarheid steeds belangrijker worden voor de nauwkeurigheid van plant tot plant, biedt de StarFire™ 7000 een geavanceerde TCM kalibratiefunctie. Dankzij het toenemend aantal serviceonderdelen biedt de StarFire™ Ontvanger een duurzame en voordelige onderhoudsvriendelijkheid.

SF7000 R2G034051

Verbeterd SF1-signaal

Met SF7000™ hebben we ons SF1-signaal op instapniveau opnieuw verbeterd. De StarFire™ 7000 ontvanger is compatibel met signalen vanaf vier satellietgroepen (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) en ziet meer satellieten aan de hemel. Hierdoor heeft deze minder last van schaduweffecten. U profiteert van de welbekende werkgang-tot-werkgang-nauwkeurigheid van +/-15 cm.

SF7000 R2G034330

Het beste niveau ooit: het SF-RTK-signaal

Het nieuwe SF-RTK correctiesignaal levert een verbeterde werkgang-tot-werkgang-nauwkeurigheid van +/-2,5 cm, met een ophaaltijd die tot 3 keer sneller is dan bij de vorige ontvangergeneratie die SF3 gebruikt. U kunt sneller beginnen met de werkzaamheden wanneer u op het perceel aankomt. SF-RTK biedt 100% verbeterde dekking, waardoor u aanzienlijk minder last hebt van schaduweffecten.

Hoewel de SF-RTK-correctie via satelliet wordt geleverd, biedt deze een gegarandeerde seizoensherhaalbaarheid gedurende 5 jaar. Hierdoor kunt u dezelfde geleidingslijnen gebruiken voor meerdere werkgangen, niet alleen binnen een seizoen, maar over een periode van vijf jaar. Zo kunt u zaden en meststoffen exact opbrengen en hoeft u de geleidingslijnen en perceelgrenzen niet steeds aan te passen.

SF7000 R2G030268

Basisstation RTK en mobiele RTK

Naast SF-RTK blijft de StarFire™ 7000 ontvanger compatibel met het welbekende basisstation RTK en het LTE RTK-modem, geleverd door John Deere.

SF7000 R2G024563

Verbeterde diefstalbeveiliging

Met de Security PIN en de Lock-Kit bieden we twee diefstalbeveiligingen aan voor StarFire™ 7000-ontvangers.

Met PIN-beveiliging hebben landbouwondernemers en loonwerkers de mogelijkheid om de beveiligingsfunctie met PIN-code in te schakelen en een unieke viercijferige pincode in te stellen om het apparaat in te schakelen en te vergrendelen, vergelijkbaar met een mobiel apparaat. Met het activeren van deze code hebben alleen gebruikers die de ingestelde pincode kennen toegang tot het apparaat als het wordt ingeschakeld.

De StarFire™ 7000 universele ontvanger kan bovendien worden beveiligd met een mechanische vergrendeling, die verhindert dat de ontvanger zonder toestemming van een machine kan worden verwijderd.