7R 310Tractor

  • 341 pk (251 kW) Max vermogen (ECE-R120) + 11 pk (8 kW) IPM
  • 9,0 l-motor met 6 cilinders
  • 11,4 t en wielbasis 2.925 mm
  • XXL Comfort Cab met Active Seat II, touchscreen-radio en nieuwe CommandPRO-joystick
  • Precisie-landbouwoplossingen
Reactieve stuurinrichting

Reactieve stuurinrichting, een genot om mee te rijden.

Maak kennis met een nieuwe premium stuuroptie die vergelijkbaar is met die van een auto en nu beschikbaar is voor alle tractoren uit de 7-serie: reactieve stuurinrichting. Het stuurwiel centreert weer automatisch nadat u een bocht hebt gemaakt, zodat u rechtdoor op de weg verder gaat. Geniet van uitzonderlijk comfortabele en nauwkeurige rechtuitstabiliteit op de openbare weg, en ervaar moeiteloos sturen wanneer u bochten in- en uitgaat, rotondes neemt of afslaat op een T-splitsing.

7R-serie. Move More

MOVE MORE

Het lage totale machinegewicht van de 7R-serie en het hoge nominale vermogen geven deze tractoren hun uitzonderlijke vermogensdichtheid. Deze wendbare tractor versnelt niet alleen uw getrokken lasten, maar brengt tevens uw onderneming op voorsprong.

De nieuwe StarFire 6000 geïntegreerde ontvanger verkrijgt sneller dan ooit volledige signaalnauwkeurigheid, wordt in de fabriek gekalibreerd en is uitgerust met meerdere functies voor diefstalpreventie.

RIJCOMFORT

De Active Seat II maakt gebruik van snel reagerende elektrische veringstechnologie om u te isoleren van maximaal 90% van de verticale bewegingen. Geniet van superieur rijcomfort in de zwaarste omstandigheden.

De 6,5“ state-of-the-art digitale touchscreen radio met Apple CarPlay biedt u een veelvoud aan entertainment opties, eenvoudig toegankelijk met een aanraakscherm waarmee u tussen applicaties kunt schakelen.

7R 310 Tractor

SLEPEN OM TE ROTEREN

Binnen in de cabine

SLEPEN OM TE ROTEREN