7R 310Tractor

  • 341 pk (251 kW) Max vermogen (ECE-R120) + 11 pk (8 kW) IPM
  • 9,0 l-motor met 6 cilinders
  • 11,4 t en wielbasis 2.925 mm
  • XXL Comfort Cab met ActiveSeat II, touchscreen-radio en nieuwe CommandPRO-joystick
  • Precisie-landbouwoplossingen
Reactieve stuurinrichting

Reactieve stuurinrichting, een genot om mee te rijden.

Maak kennis met een nieuwe premium stuuroptie die vergelijkbaar is met die van een auto en nu beschikbaar is voor alle tractoren uit de 7-serie: reactieve stuurinrichting. Het stuurwiel centreert weer automatisch nadat u een bocht hebt gemaakt, zodat u rechtdoor op de weg verder gaat. Geniet van uitzonderlijk comfortabele en nauwkeurige rechtuitstabiliteit op de openbare weg, en ervaar moeiteloos sturen wanneer u bochten in- en uitgaat, rotondes neemt of afslaat op een T-splitsing.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Talloze mogelijkheden

Gebruik de 7R met bredere en hogere voor- en achterbanden voor meer flotatie en betere tractie. Dankzij de verbeterde stuurcapaciteit zijn werktuigen aan de voorzijde en de nieuwe 710 mm voorbanden makkelijker te besturen. Haal het meeste uit uw grond en bereid uw veld voor op uw beste oogst ooit met de juiste bodembehandeling.

Tractor-image

RIJCOMFORT

De ActiveSeat II maakt gebruik van snel reagerende elektrische veringstechnologie om u te isoleren van maximaal 90% van de verticale bewegingen. Geniet van superieur rijcomfort in de zwaarste omstandigheden.

De 6,5“ state-of-the-art digitale touchscreen radio met Apple CarPlay en Android Auto biedt u een veelvoud aan entertainment opties, eenvoudig toegankelijk met een aanraakscherm waarmee u tussen applicaties kunt schakelen.

De 7-serie

SLEPEN OM TE ROTEREN

Binnen de cabine

7-series-tractor