6R 150Tractor

  • 165 pk (121 kW) max. vermogen (ECE-R120) + 12 pk (9 kW) IPM
  • 4,5 l-motor met 4 cilinders
  • 6,5 t en wielbasis 2,58 m
  • XXL ComfortView™-cabine (3,33m³) met 2 panoramaportieren of B-stijl aan de linkerkant en Gen4 CommandCenter™-display met 71 d(B)A
  • Transmissiekeuze: AutoPowr

Serie 6R: Doe het slim, doe meer.

6R-tractoren met kort frame: Compact, licht en krachtig

Ervaar de veelzijdigheid van deze wendbare viercilinder-tractor met veel pk's en sterke hydraulica, een grote hefcapaciteit en grote banden.

Haal alles uit uw dag met voorladers van John Deere

Haal alles uit uw dag met voorladers van John Deere

De voorladers uit de John Deere R-serie beschikken over onze automatische vergrendelingen, waardoor het vastkoppelen van lader en werktuigen een kwestie is van 'click & go'. Ons optionele technologiepakket geeft uw productiviteit een boost.

Dynamisch wegen

Dynamisch wegen

Verbeter uw precisie tijdens het rijden: Met ons dynamische weegsysteem kunt u de bak tot exact het gewenste gewicht vullen. Ook kunt u hiermee stapsgewijze wagenvulformules maken.

Terug-naar-positie

Terug-naar-positie

Verbeter uw productiviteit bij repetitief werk. Met terug-naar-positie kunt u maximaal vier werktuigposities opslaan die u met de joystick weer snel en comfortabel kunt oproepen.

Horizontaal nivellering

Horizontaal nivellering

Deze exclusieve functie nivelleert de veldinstallatieset parallel met de bodem en niet alleen ten overstaan van de tractor. Transporteert balen sneller, zonder verspilling, laat goederen nooit vallen en laat u globaal genieten van een vlottere rit.

CommandARM: Intuïtieve bediening

CommandARM: Intuïtieve bediening

De 6R-serie maakt geavanceerde landbouwtechnologie eenvoudig te bedienen. Alles is binnen handbereik en ons CommandCenter-touchscreen biedt soepele navigatie met snelkoppelingen en een contextgevoelige helpfunctie.

Nieuwe elektronische joystick met omkeerinrichting

Nieuwe elektronische joystick met omkeerinrichting

Verreweg de meest ergonomische en comfortabele manier om de voorlader te bedienen: Bovendien kunt u met de nieuwe omkeerinrichting op de joystick de richting van de tractor wijzigen met één druk op de knop. De joystick is volledig herconfigureerbaar en stuurt alle SCV's, de voorste hefinrichting en zelfs ISOBUS-functies aan.

6R Tractor

SLEPEN OM TE ROTEREN

Buiten in de cabine

SLEPEN OM TE ROTEREN