9009A TerrainCutTrim, Surrounds & Roughzitmaaiers

  • Vijf onafhankelijke maaidekken van 27 in. (68,58 cm) met een maaibreedte van 9 voet (2,74 m)
  • Diep schaaldekontwerp met exclusieve losopening achter
  • Inkepingssysteem zonder gereedschap voor gemakkelijke afstellingen van maaihoogte
  • LoadMatch™ voor uittekende klim- en maaikwaliteit

De 9009A TerrainCut Roughmaaier: waar productiviteit en controle samenkomen met kwaliteit.

Tot nu toe betekende het gebruik van een grote terreinmaaier een gevaar voor uw maaikwaliteit. Met de nieuwe 9009A TerrainCut Roughmaaier kunt u nu zowel uw productiviteit als uw maaikwaliteit maximaliseren terwijl u meer controle hebt over de prestatie op het traject. De 9009A is een vijfdelige maaier met onafhankelijk maaidek van 27 inch (68,58 cm) met een maaibreedte 9 voet (2,7 m) die alledaagse productiviteit biedt voor het maaien van de rough.

Door de maaikwaliteit steekt de 9009A uit boven de concurrentie en met het diepgestanste dekontwerp en de innovatieve afvoerklep achter voor meer verspreiding en netter maaien. En het wijzigen van de maaihoogte is geen arbeidsintensief proces meer. Het 9009A-dek biedt een snelle afstelling van maaihoogte zonder gereedschap, wat prettig is voor elke chauffeur, en geeft u de controle over hoogtewijzigingen.

Verkrijgbaar voorjaar 2016. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

*De gegevens over het motorvermogen en de torsie worden door de motorfabrikant ten behoeve van vergelijking geleverd. De daadwerkelijke pk- en torsiewaarden liggen lager. Bezoek de website van de motorfabrikant voor aanvullende informatie.

De productkenmerken zijn gebaseerd op gepubliceerde informatie ten tijde van de publicatie. Productkenmerken kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. Neem contact op met uw lokale John Deere dealer voor meer informatie.