Filters

Filters

De filters van John Deere zijn een noodzakelijke aanvulling op onze onderhoudsvloeistoffen van topkwaliteit. Zij hebben bewezen uw apparatuur te beschermen tegen schadelijke vuildeeltjes die uw systeem binnendringen terwijl zij de levensduur van uw apparatuur verlengen.

Wij ontwerpen onze filters met middelen van topkwaliteit die vuildeeltjes kunnen opvangen die zo klein zijn als een vijfde van de breedte van menselijk haar! U zult zeker de langere service-interval en de algemeen betere bescherming opmerken.

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Oliefilters

Oliefilters

De oliefilters van John Deere zijn vakkundig gebouwd om kleine deeltjes, zoals vuil en andere verontreinigingen op te vangen voordat zij uw motor vervuilen. Vervuilde olie zal u vertragen, wat tot minder productiviteit en kortere onderhoudsintervallen zal leiden. Daarom worden de filters van John Deere getest, om te verzekeren dat zij meer stof vangen dan filters van minder goede kwaliteit.

Als u oliefilters in beschouwing neemt, hou dan rekening met het volgende:

 • Als de filter niet voldoende capaciteit heeft om vuil op te vangen, zal vervuilde olie nog voor de interval voor filtervervanging, de filter omzeilen.
 • Doordat het filter wordt omzeild, komt vuil in de motor terecht, waar het onnodige slijtage veroorzaakt.

Voordelen:

 • Evenredige plooien en plaatsing van de media verzekeren gelijkmatige filtratie voor een betere algemene bescherming zonder openingen.
 • Spiraalvormige en geribbelde centrumbuis voegen stevigheid to om te voorkomen dat de media inklappen en ongewenste deeltjes in uw systeem doorlaten.
 • Rubber pakkingen stimuleren een betere afdichting dan kunststof pakkingen in de filters van de concurrenten.

Brandstoffilters

Brandstoffilters

Brandstoffilters van John Deere

Wanneer het uw brandstof betreft, dan is water de grootste vijand. Daarom zijn de brandstoffilters van John Deer niet alleen ontworpen om water vast te houden; zij zijn ook ontworpen om het af te stoten. Onze filters hebben gecoate media die water buiten houden. Dit voorkomt roest en microbiële groei die uw brandstof kunnen beschadigen of tot slechte brandstofbesparing kunnen leiden.

Voordelen:

 • Strakke plooien en media op evenredige afstand verzekeren een hoge capaciteit voor het opvangen van water en stofdeeltjes voordat deze uw brandstof beschadigen.
 • Gecoate media stoten water af en voorkomen dat het doorsijpelt naar de brandstof, zoals bij een niet-gecoate media kan gebeuren.
 • Strakke afdichting tussen media en filterbehuizing zorgt dat ongefilterde, vieze brandstof de motor niet zal bereiken.

Luchtfilters

Luchtfilters

Luchtfilters van John Deere

De luchtfilters van John Deere hebben een andere hoogwaardige verdedigingslinie tegen verontreinigingen die uw motor binnendringen. Zij verminderen de motorslijtage door stof, vuil en andere verontreinigingen uit de inlaatlucht te verwijderen. Zij zijn bijzonder efficiënt wanneer het komt tot het vasthouden van ongewenste deeltjes.

Voordelen:

 • Evenredige plooien en meer media verzekeren hoge efficiënte en een langere onderhoudsinterval.
 • Een goede luchtstroom verzekert een minimale stromingsbeperking, terwijl meer vervuilingen worden opgevangen dan de leidinggevende luchtfilters van de concurrenten.
 • Een strakke afdichting weerhoudt vervuilingen van het omzeilen van de filter.

Hydraulische filters

Hydraulische filters

Hydraulische filters van John Deere

Onze hydraulische filters zijn speciaal ontworpen om de hydraudische systeem van John Deere te beschermen tegen slijtage van componenten en hydraulische drukschommelingen. Zij houden vervuilingen buiten en voorkomen dat slib en zuur uw machine bescheiden.

Voordelen:

 • Evenredige plooien bieden hogere capaciteit voor vervuilende stoffen en een langer onderhoudsinterval.
 • Gesmolten extra warme lijm maken de media sterker en verzekeren evenredige afstanden.