Originele John Deere LED lampen


Het past perfect

Wist u dat originele led-lampen van John Deere niet alleen krachtig zijn, maar ook energiezuiniger dan halogeenlampen? Hun natuurlijke lichtuitvoer toont meer en houdt uw ogen fris, terwijl u geniet van een langere levensduur van de accu en de dynamo.

LED lampen

Energie-efficiëntie dat helder schijnt

Wij bieden LED's aan met een grotere reeks lichtopbrengst (lumens) om aan de individuele behoeften voor lichtopbrengst en kosten te voldoen. De krachtigste lampen met 3000 effectieve lumens overtreffen HID's in breedte en diepte, terwijl zij het helderste en felste licht leveren met minder accuverbruik.

Hier vind je alles wat je moet weten over LED-verlichting: Veel lampen op de aftermarket adverteren zeer hoge lumenklassificaties. Vaak reflecteren deze cijfers alleen de ruwe of theoretische, maximale lumenklassificaties van een LED-lamp, omdat hun effectieve lumens erg laag zijn.

Effectieve lumens zijn de nauwkeurige klassificatie van het licht bij normaal gebruik. Lichten van John Deere worden in zowel ruwe als effectieve lumens beoordeeld, zodat je de opbrengsten nauwkeurig kunt vergelijken. LED-lampen van John Deere geven je altijd de beste prestatie voor je geld.

 • LED-lampen van John Deere gemaakt voor uw John Deere

   

  Er zijn twee verschillende soorten LED-lampen verkrijgbaar

  – Directe LED-vervangingslampen zijn gebouwd om perfect op de plaats van de originele halogeenlamp te passen. De gemakkelijke installatie van plug’n’play brengt u vloeiend naar het volgende lichtniveau.

  – LED-nachtverlichting kunnen op diverse locaties van je machine worden gemonteerd, waar je extra verlichting nodig hebt.

  LED

Gerelateerde onderwerpen

click-and-collect

Click & Collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

John Deere onderdelencatalogus

John Deere onderdelencatalogus

Ervaar onze nieuwe gebruiksvriendelijke onderdelencatalogus online.