Automatisch beladen met Active Fill ControlPrecisielandbouwtechnologie

  • Maximaliseer het bedieningscomfort
  • Maximaliseer de oogstefficiëntie
  • Laat zelfs minder ervaren bestuurders oogsten met maximale productiviteit
  • Oogst dag en nacht met minimaal verlies
PLACEHOLDER ALT TEKST

Stressvrije ruwvoeroogst

Stelt u zich eens voor hoeveel eenvoudiger alles zou zijn als de uitwerppijp van uw veldhakselaar automatisch werd bediend. Als bestuurder kunt u zich ontspannen terwijl u verzekerd bent van een optimale vulling, waarbij gewas verlies wordt voorkomen. U kunt zich volledig concentreren op de algemene bediening en de instellingen van de machine voor een optimale totale prestatie.    

Lossen achterkant

Lossen achterkant*

Actieve vulregeling van John Deere (AFC) gebruikt een stereocamera voor de automatische regeling van de rotatie en de kleppositie van de pijp. Het systeem kan transportvoertuigen actief volgen en de gewassen vanaf de beste positie richten om de gewenste strategie voor het vullen uit te voeren. Het vult aanhangers automatisch tot de maximale capaciteit terwijl de bestuurder zich kan concentreren op productiviteit-gerelateerde taken, zoals machine-optimalisatie. Actieve vulregeling (AFC) kan ook automatisch de pijppositie aanpassen bij omstandigheden waar achter gelost wordt, bijv. wanneer een nieuw veld wordt geopend.

*vereist een StarFire™-ontvanger

Intelligent vullen voor hogere productiviteit

Active Fill Control (AFC) gebruikt cameragebaseerde technologie om de productiviteit te verhogen door verspilling te minimaliseren en stress en vermoeidheid van de bestuurder te verminderen.

Zodra Active Fill Control (AFC) is ingeschakeld, detecteert deze de randen van de aanhangwagen en het vulniveau van de aanhangwagen voor een vulstrategie die resulteert in een gelijkmatige vulling.

Dankzij de LED-pijplichten kan dit allemaal worden bereikt onder alle omstandigheden, van duisternis tot stof, regen of schaduw.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.