AutoPathPrecisielandbouwtechnologie

  • Beheer automatisch geleidelijnen voor werktuigen van verschillende breedte gedurende het volledige gewasjaar van strip voor grondbewerking tot oogst.
  • Beperkt de schade aan gewassen omdat de machines altijd uit de buurt van de geplante rijen blijven.
  • Bespaart insteltijden door het maken van geleidelijnen voor rechtopstaande gewassen.
  • Laat toe om liggende gewassen te oogsten, ook wanneer u de rijen niet meer ziet.
PLACEHOLDER ALT TEKST

Hoe het werkt

Tijdens de strip voor grondbewerking of het planten, registreert de op het werktuig gemonteerde StarFire-ontvanger de exacte locatie van elke gewasrij. Deze gegevens worden automatisch in het John Deere Operations Center bewaard en wordt door AutoPath herbruikt om nauwkeurige geleidelijnen te maken voor elke gewasrij die door andere operaties kan worden gebruikt tijdens de rest van het seizoen. Deze geleidingslijnen omvatten buitenbegrenzingen, binnenbegrenzingen, kopakkers en gewasrijen.

ThumbnailJohn Deere S700

De voordelen

Als u werktuigen van verschillende breedtes gebruikt voor het planten, mesten, sproeien en/of oogsten, zorgt AutoPath™ ervoor dat de banden bij alle toekomstige operaties altijd de geplante rijen zullen volgen. U plant ook op accurate wijze op de strip voor grondbewerking, zodat de opbrengst wordt gemaximaliseerd maximaliseren. Bij de oogst wordt de machine naar het juiste startpunt geleid, waarbij de geleidingslijnen automatisch worden berekend voor de breedte van het voorzetstuk. Oogsten bij liggende gewassen is ook eenvoudig, omdat de machine precies weet waar de rijen zich bevinden.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.