Machine SyncPrecisielandbouwtechnologie

  • Verbind draadloos meerdere machines - tractors, maaidorsers en zelfrijdende veldhakselaars in hun eigen netwerk. Eén machine fungeert als de ‘leider’ en regelt de snelheid, richting en positie van de ‘volgers’.
  • Zorgt voor lossen tijdens het rijden met precisie en zonder morsen.
  • Geeft prioriteit aan het lossen van de maaidorser en verbetert de oogstefficiëntie.
  • Vermindert de kans op botsingen tussen machines.
PLACEHOLDER ALT TEKST

Maaidorser naar tractor

Gen4 Machine Synchronisatie stelt oogsters in staat om tot 6 machines te verbinden met hun eigen draadloze netwerk. De maaidorser fungeert als de "leider", en synchroniseert de snelheid en de richting van de tractor voor lossen tijdens het rijden met precisie en zonder morsen.

De bestuurder van de maaidorser kan de tractor heen en weer bewegen om de graanwagen gelijkmatig te laden. Afzonderlijke maaidorsers in dezelfde werkgroep kunnen het vulniveau van hun graantank en de status van de losvijzel delen met de tractors voor een betere logistiek van de oogst en gecoördineerd lossen.

SPFH naar tractor

SPFH naar tractor

Machine Synchronisatie stelt een zone in ‘U’-vorm in rond de SPFH, wat vooral nuttig is bij het oogsten met rechtstreeks laden, waarbij een tractor met aanhangwagen voor kuilvoer te allen tijde dicht bij de hakselaar moeten zijn. De SPFH kan de snelheid van tractoren vanaf de rechter-, achter- of linkerkant besturen om zonder verspilling te lossen. De mogelijkheid om twee tractoren tegelijkertijd te besturen vergemakkelijkt ook een betere overdracht van de ene aanhangwagen met kuilvoer naar de volgende en vermindert de verspilling van gewassen.

Tractor naar tractor

Tractor naar tractor

Machine Synchronisatie is een goede oplossing bij het gebruik van getrokken oogstmachines voor speciale gewassen zoals aardappelen of uien. De leidende tractor kan de bewegingen van de lossende tractor coördineren voor veilig lossen. Dat is essentieel bij werkzaamheden waarbij de loswagen zich dicht bij de oogstmachine moet bevinden. Machine Synchronisatie garandeert een constante afstand tussen de machines gedurende het hele verloop van het lossen en vermijdt mogelijk schadelijke botsingen.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.