Locatiespecifieke landbouw

site-specific-farming

De juiste dosis aanbrengen op de juiste plaats

Locatiespecifieke landbouw kan de economie van uw bedrijf transformeren door grondstoffen zoals zaden, chemische stoffen en kunstmest uitsluitend toe te passen waar ze nodig zijn. Het wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van John Deere Precisielandbouwtechnologieën en analytische beheertools en zorgt voor een nieuw niveau van inzicht en nauwkeurigheid voor uw boerderij.

Sectie Controle

Sectie Controle

Met behulp van veldkaartgegevens worden secties van het werktuig in- en uitgeschakeld om de precieze hoeveelheid invoer toe te passen.

Variabele afgifteregeling

Variabele afgifteregeling

Regelt nauwkeurig de hoeveelheid zaad, kunstmest of chemische stoffen om gewasopbrengsten te optimaliseren.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Boordlaboratorium voor realtime meting van kuilvoer-, mest- en tarwebestanddelen.

Naadloos geïntegreerd

Naadloos geïntegreerd

Al onze onderdelen zijn uitwisselbaar en zelfs als uw machine niet groen met geel is, kunt u nog steeds profiteren van John Deere Precisielandbouwtechnologie.

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken

Alle onderdelen en software worden door ons gemaakt. Ze zijn ontworpen met boeren, voor boeren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te gebruiken en gebouwd voor een lange levensduur.

Meetbare winstgevendheid

Meetbare winstgevendheid

Uw gegevens worden veilig opgeslagen in het John Deere Operations CenterTM voor gedetailleerde analyse van de efficiëntie van de machine, opbrengsten en meer om uw winstgevendheid te ondersteunen.

Connected Support-diensten

Connected Support-diensten

Slimme landbouw gaat niet alleen over precisielandbouw. Het gaat ook over het maximaliseren van de productieve tijd van uw machines. John Deere Connected Support™ wordt geleverd door uw dealer en biedt een reeks machinecontrole- en proactieve diensten waarmee u kunt blijven werken, hoe de toekomst er ook uit komt te zien.

Slimme landbouw: de essentie

Slimme landbouw: de essentie

Om met uw precisielandbouwtraject te beginnen, hebt u alleen een ontvanger, display, JDLink™-connectiviteit en een account op het John Deere Operations Center™ nodig. Een leuke bonus is dat toegang tot het John Deere Operations Center™ gratis is!

Geleidingsoplossingen

Geleidingsoplossingen

Geen verspringingen, geen overlappingen – Volg steeds dezelfde sporen zonder uw handen te gebruiken. Wij bieden zeer hoge nauwkeurigheid en hebben onze reeks geleidingssystemen uitgebreid met oplossingen voor alle merken apparatuur.

Automatiseringssystemen

Automatiseringssystemen

Neem de stress weg van herhalende taken met onze regeleenheden en programmeerbare apparaten. Zij helpen u de machineprestaties te optimaliseren en kostbare fouten te elimineren.