Geleidingsoplossingen

Geleidingsoplossingen

Systemen van meerdere merken voor elke toepassing

Maakt u niet alleen maar gebruik van John Deere machines? Geen probleem. Wij bieden een breed scala aan geleidingssystemen voor veel merken machines en toepassingen. Dat kunnen wij omdat we onze eigen geleidingssystemen ontwerpen en bouwen. Wij kunnen de elektronische systemen op maat maken voor verschillende individuele machines. Vraag uw dealer hoe u kunt profiteren van de kracht van automatisch sturen.

Naadloos geïntegreerd

Naadloos geïntegreerd

Al onze onderdelen zijn uitwisselbaar en zelfs als uw machine niet groen met geel is, kunt u nog steeds profiteren van John Deere Precisielandbouwtechnologie.

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken

Alle onderdelen en software worden door ons gemaakt. Ze zijn ontworpen met boeren, voor boeren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te gebruiken en gebouwd voor een lange levensduur.

Meetbare winstgevendheid

Meetbare winstgevendheid

Uw gegevens worden veilig opgeslagen in het John Deere Operations CenterTM voor gedetailleerde analyse van de efficiëntie van de machine, opbrengsten en meer om uw winstgevendheid te ondersteunen.

Connected Support-diensten

Connected Support-diensten

Slimme landbouw gaat niet alleen over precisielandbouw. Het gaat ook over het maximaliseren van de productieve tijd van uw machines. John Deere Connected Support™ wordt geleverd door uw dealer en biedt een reeks machinecontrole- en proactieve diensten waarmee u kunt blijven werken, hoe de toekomst er ook uit komt te zien.

Automatiseringssystemen

Automatiseringssystemen

Neem de stress weg van herhalende taken met onze regeleenheden en programmeerbare apparaten. Zij helpen u de machineprestaties te optimaliseren en kostbare fouten te elimineren.

Locatiespecifieke landbouw

Locatiespecifieke landbouw

Ontdek hoe veldgegevens uit meerdere bronnen worden gebruikt om kaarten met variabele afgifte aan te maken waarmee u afzonderlijke gebieden van uw perceel kunt beheren om de groei en opbrengsten te verbeteren.

Slimme landbouw: de essentie

Slimme landbouw: de essentie

Om met uw precisielandbouwtraject te beginnen, hebt u alleen een ontvanger, display, JDLink™-connectiviteit en een account op het John Deere Operations Center™ nodig. Een leuke bonus is dat toegang tot het John Deere Operations Center™ gratis is!