Section ControlPrecisielandbouwtechnologie

  • Lagere operationele kosten
  • Minder gewasschade en effecten op het milieu
  • Automatisch in- en uitschakelen van secties om overlappingen te voorkomen op werkgangen in het veld en bij het keren op de kopakker
  • Zorgt voor gewassen op gelijke afstand van elkaar en voor consistente groei-omstandigheden, vooral op de kopakker
PLACEHOLDER ALT TEKST

Geen overlappingen en geen verspilling meer

John Deere Section Control (sectiebesturing) schakelt op vooraf bepaalde locaties in het veld automatisch afzonderlijke werktuigsecties in en uit. Het systeem is compatibel met alle John Deere werktuigen die sectiebesturing ondersteunen en tevens met ISOBUS Task Controller Section Control (TC-SC) compatibele werktuigen van andere merken. Door overlappingen en onbewerkingen van producten in het veld te verminderen, kunt u met Section Control van John Deere nauwkeurige hoeveelheden kunstmest, zaad en gewasbeschermingsmiddelen toepassen waar dat nodig is. Hierdoor kunt u bedrijfskosten besparen en de efficiëntie verhogen, terwijl u gewasschade en uw milieuvoetafdruk minimaliseert. Zo helpt John Deere Section Control u om de best mogelijke groeiomstandigheden voor uw gewas te creëren.

Verhoog het rendement

Verhoog het rendement

Door overlappingen en overslaan van producten in het veld te verminderen, kunt u met Section Control van John Deere nauwkeurige hoeveelheden kunstmest, zaad en gewasbeschermingsmiddelen toepassen waar dat nodig is. Hierdoor kunt u bedrijfskosten besparen en de efficiëntie verhogen, terwijl u gewasschade en uw milieuvoetafdruk minimaliseert. Door overbesproeiing en overbeplanting te vermijden, helpt John Deere Section Control u om de best mogelijke groeiomstandigheden voor uw gewas te creëren.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.