X9-serie. De maaidorser van 100 ton

X-serie
De beste prestaties

De beste prestaties

Meer dan 100 ton per uur. Minder dan 1 % verlies. Het gaat niet om een enorm vermogen. Het gaat om een efficiënt ontwerp. De X9 heeft een bredere romp dan elke andere maaidorser op de markt en heeft voor dorsen, afscheiden en schonen uitzonderlijk weinig energie nodig.

X9. TILT PRESTATIES NAAR EEN HOGER NIVEAU

De beste productieve tijd

De beste productieve tijd

De X9 is ontworpen om voluit te werken, met een minimum aan onderhoud en tijdbesparende eigenschappen om uw oogsttijd te maximaliseren. De uitgebreide aftersalesondersteuning door dealers via ons Harvest Promise-pakket, bestaat onder meer uit een vervangende machine en controle op afstand met Expert Alerts, een voorspellende onderhoudstool die potentiële problemen herkent voordat ze zich voordoen.

X9. BESTEED MEER TIJD AAN OOGSTEN

Het beste comfort

Het beste comfort

De X9 is onze meest comfortabele maaidorser tot nu toe. De meest luxueuze en geluidsarme cabine die we ooit hebben gemaakt. Logisch ontworpen oogstcontrolesystemen met intuïtieve touchscreens die aan persoonlijke voorkeuren kunnen worde aangepast. Plus geautomatiseerde bedieningselementen voor het optimaliseren van de prestaties en beheersen van de volledige oogst.

X9. ONTSPAN EN GENIET VAN DE ERVARING.

Het beste beheer

Het beste beheer

De X9 is een digitaal oogstsysteem. De mobiele apps en de draadloze gegevensoverdracht bieden u ongekende beheermogelijkheden. Alle oogstgegevens worden veilig opgeslagen door het John Deere Operations Center dat vanaf elk apparaat toegankelijk is. Het Operations Center staat open voor een netwerk van onafhankelijke softwareproviders en kan uw agronomische besluitvorming verbeteren, zodat uw opbrengst toeneemt en uw winstgevendheid op lange termijn verbetert.

X9. VOERT DE DIGITALE REVOLUTIE AAN

X-serie

MODELMax. vermogen (ECE R120), pk (kW)Kanaalbreedte, mmEffectieve dorsoppervlakte, m²Totale actieve afscheidingsoppervlakte, m²Totale oppervlakte reinigingszeefeenheid, m²

639 (470)

1.720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1.720

4,00

5,65

7,00