Expert Check voor maaidorsers

EXPERT CHECK
VOOR MAAIDORSERS

Als de beschikbaarheid het belangrijkst is, het draait allemaal om beschikbaarheid

Als de beschikbaarheid het belangrijkst is

Alles wat u het hele jaar doet, doet u maar voor één doel: de oogsttijd. Dan moet uw maaidorser presteren, wat er verder ook gebeurt. Een Expert Check kan daar voor zorgen. Maak een afspraak voor uw Expert Check meteen na het seizoen, omdat de beschikbaarheid van onze experts dan het hoogste is.

expert checkHet voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en gereedschappen.

José María Gracia, Ciudad Real, Spanje, agrariër

“Ik breng mijn maaidorser altijd naar de lokale John Deere-dealer voor onderhoud – zij kennen de machine duidelijk beter dan iemand anders. Ik reken op hen om ervoor te zorgen dat ik geen onvoorziene vertragingen oploop en dat mijn maaidorser geheel is voorbereid voor het begin van het volgende oogstseizoen.”

José María Gracia Gracia
Ciudad Real , Spanje, agrariër

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o. Komarno, Slowakije

“Wij hebben vier John Deere maaidorsers. Het grote voordeel van de Expert Check is de pro-actieve benadering van de onderhoudsmonteurs – hun grondige voorbereiding vóór het seizoen zorgt ervoor dat onze maaidorsers in prima conditie zijn en een snelle en probleemloze oogst kunnen binnenhalen.”

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o.
Komarno, Slowakije

Stefan Heinold, Weickenreuth, Duitsland, agrariër en loonondernemer

“Ik bestuur mijn maaidorser zelf, dus ik ken deze goed. Maar ik zou niet zonder mijn John Deere oogstspecialist kunnen. Nadat hij zijn Expert Check heeft uitgevoerd, beslissen we samen welke slijtonderdelen moeten worden vervangen, welke reparaties werkelijk nodig zijn en hij vertelt me hoe ik mijn machine optimaal kan instellen.”

Stefan Heinold, Weickenreuth,
Duitsland, agrariër en loonondernemer

all-in-pakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

Zodra u de resultaten van de Expert Check weet, kunt u beslissen welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren om uw machine in topvorm te houden. We adviseren u om onze all-in-pakketten te gebruiken, die alle onderdelen en werkzaamheden omvatten voor één all-inclusief prijs.

Premiumpakket maaidorservoorzetstukken

Premiumpakket
maaidorservoorzetstukken

Uw machine krijgt de volledige behandeling: We stellen de achterste vijzelafstrijkers af, vervangen de complete maaibalk, controleren de koppelingen, riemen en kettingen op slip, werken de multikoppeling bij voor een snellere en betere haspelbeweging en nog veel meer – vraag uw dealer naar de all-inclusief prijs.