EXPERT CHECK VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS

EXPERT CHECK
VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS

expert checkHet voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en gereedschappen.

Als de beschikbaarheid het belangrijkst is, het draait allemaal om beschikbaarheid

Het draait allemaal om beschikbaarheid

U kunt zich niet veroorloven dat uw zelfrijdende veldhakselaar slechter presteert. Maak een afspraak voor uw Expert Check meteen na het seizoen, omdat de beschikbaarheid van onze experts dan het hoogste is.

all-in-pakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

Zodra u de resultaten van de Expert Check weet, kunt u beslissen welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren om uw machine in topvorm te houden. We adviseren u om onze all-in-pakketten te gebruiken, die alle onderdelen en werkzaamheden omvatten voor één all-inclusief prijs.

Messenkooipakket zelfrijdende veldhakselaar

Messenkooipakket zelfrijdende veldhakselaar

Seizoensgebonden gewasombouwservice voor uw machine – omvat de vervanging van snijbalk, slijpsteen en alle messen. De reiniging en inspectie van essentiële onderdelen en het afstelmechanisme van de snijbalk. Controle van alle aanhaalmomenten en snijspelingen. En een eerste slijping en afstelling van de snijbalk.

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Laat onze volledig opgeleide monteurs uw machine onderhouden, nadat de korrelkneuzer is verwijderd, met gebruikmaking van geoptimaliseerde revisiemethoden ter garantie van een lange levensduur van de gemonteerde onderdelen en van een betrouwbare werking.

Vraag uw dealer naar de all-inclusief prijzen voor de hierboven genoemde installaties! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste onderdeel-montage-instructies vanaf de fabriek.