Expert Check voor gazonuitrusting

EXPERT CHECK
VOOR GAZONUITRUSTING

Uw expert voor gazon- en golfbaanverzorgingsmachines

Zorg dat uw volledige machinepark klaar staat

Uw machines krijgen een hoop te verduren – zorg ervoor dat uw machines in topvorm verkeren en klaar zijn voor het volgende seizoen. De Expert Check regelt dit voor uw gehele machinepark.

expert checkHet voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en gereedschappen.

Uw tractorexpert

Uw expert: Weet alles, ziet alles

Gecertificeerde monteurs voeren een grondige technische diagnose uit met gebruikmaking van de unieke John Deere-checklijsten voor de hoofdcomponenten als het maaidek en het grasopvangsysteem.

all-in-pakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

Zodra u de resultaten van de Expert Check weet, kunt u beslissen welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren om uw machine in topvorm te houden. We adviseren u om onze all-in-pakketten te gebruiken, die alle onderdelen en werkzaamheden omvatten voor één all-inclusief prijs.

Airconditioningpakket

Onderhoud airconditioning

Zorg ervoor dat uw airconditioning klaar is voor een hete zomer: We vervangen het cabineluchtfilter en het koudemiddel, zorgen voor een superreiniging van de verdamper om bacteriën en geuren te verwijderen, en controleren op lekken en zorgen ervoor dat de aandrijfriem in goede staat verkeert – geheel in overeenstemming met de nieuwste installatiespecificaties van de fabriek. Vraag uw dealer naar de all-inclusief prijs!