Het volgende seizoen begint nu al: Deskundige controle

EXPERT CHECK
VOOR TRACTOREN

Uw tractorexpert

Mondiaal inzicht, lokale expertise

Omdat onze gecertificeerde monteurs de veldgegevens uit verschillende seizoenen van over de hele wereld gebruiken, weten zij exact waar zij het eerst naar moeten kijken en welke onderdelen speciale aandacht nodig hebben. Ze lossen elk vraagteken op voordat het tijdens uw volgende seizoen een probleem kan vormen.

expert checkHet voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en gereedschappen.

One stop-onderhoud

One stop-onderhoud:
Inspecteren en verbinden

Help ons om uw operationele beschikbaarheid beter te handhaven. Vraag naar ons Inspecteren en verbinden-programma als u de afspraak voor uw Expert Check maakt. Via dit programma kunnen we uw machine samen met u volgen en het onderhoud inplannen, zodat uw machine altijd in topconditie en bedrijfsklaar is.

Waarom zou ik verbinding maken?

Heel veel goede redenen, die alle gaan over het verhogen van de beschikbaarheid, het verlagen van de kosten en het efficiënter werken – het gaat als volgt in zijn werk:

CONNECTIVITEITSFUNCTIES / VOORDELENKLANTVOORDEEL

Overdragen van motorbedrijfsuren en locatiegeschiedenis

Bewaken van de voortgang en de geschiedenis voor documentatiedoeleinden

Operation Center op MyJohnDeere.com

Een centrale locatie voor het verbinden van uw machines, bestuurders en velden

Machineprestatiegegevens (alleen met JD Connect)

Het optimaliseren van het dieselverbruik en het verbeteren van veld- en wegprestaties

Wireless Data Transfer (WDT, draadloze gegevensoverdracht) via geschikte GreenStar-displays

Zorgt voor automatische draadloze gegevensoverdracht tussen GreenStar-displays in de cabine en MyJohnDeere.com

Proactieve onderhoudsmeldingen (vereist klanttoestemming)

Het aanzienlijk verminderen van ongeplande stilstand

Toegang op afstand door de Service Advisor (SAR) naar machinediagnosesystemen via JDLink

Bespaart tijd voor reparaties en verhoogt de beschikbaarheid

Remote Display Access (RDA) ter ondersteuning van bestuurders bij machine-instellingen, aanpassen van instellingen en werking

Zorgt voor snellere service met maximale beschikbaarheid

all-in-pakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

Zodra u de resultaten van de Expert Check weet, kunt u beslissen welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren om uw machine in topvorm te houden. We adviseren u om onze all-in-pakketten te gebruiken, die alle onderdelen en werkzaamheden omvatten voor één all-inclusief prijs.

Stoelpakket tractor

Stoelpakket tractor

Een goede stoel is essentieel voor een effectieve besturing van een tractor en voor het voorkomen van rugpijn tijdens lange werkdagen. Vervang uw oude stoel door een nieuwe, luchtgeveerde, originele John Deere stoel – voor een gezonde en comfortabele werkplek.

Led-pakket tractor

Led-pakket tractor

Led-werkverlichting biedt een veel beter zicht, zodat u ontspannen kunt doorwerken in het donker. Onze LED-upgradeservice omvat de vervanging van twee oude halogeenlampen door twee nieuwe led-lampen.

Hydrauliek-pakket tractor

Hydrauliek-pakket tractor

Constante hydraulische topprestaties zijn essentieel voor uw productiviteit. Wij zorgen ervoor dat uw hydraulische installatie bedrijfsgereed is, door de olie en de filters van de transmissie en de hydraulische installatie te vervangen, het inlaatfilter te reinigen en de hydraulische leidingen, systeemwerking en drukken te controleren.

Vraag uw dealer naar de all-inclusief prijzen voor de hierboven genoemde installaties! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste onderdeel-montage-instructies vanaf de fabriek.