iGrade automatische kilverbak of -blad aansturingPrecisielandbouwtechnologie

  • Betrouwbaar in zwaar weer en bij slecht zicht (stof, mist)
  • Compatibel met de TerraCutta Precision Terrain Solutions-software, de gebruiksvriendelijke hellingcalculator
  • Groter signaalbereik dan met laser
  • Hiermee kunnen verschillende machines tegelijkertijd op verschillende niveaus werken
  • +/- 4,2 cm verticale correcties tussen werkgangen
PLACEHOLDER ALT TEKST

Klaar voor landegalisatie

iGrade* van John Deere is de ideale manier om uw land nauwkeurig af te vlakken of te egaliseren. Anders dan kwetsbare lasersystemen werkt dit robuuste RTK-systeem betrouwbaar bij slecht zicht en ruwe weersomstandigheden – zelfs ’s nachts. Om de beste verticale nauwkeurigheid te garanderen, is de StarFire 6000-ontvanger compatibel met GPS- en GLONASS-satellieten. Of u nu constante hellingen maakt voor drainage of perfect horizontale vlakken voor speciale gewassen, u kunt erop vertrouwen dat iGrade altijd soepele en nauwkeurige prestaties levert.

Het systeem zorgt voor volledige automatisering van de schraperbladen, terwijl rekenhulpmiddelen de bestuurders helpen bij het ontwerpen van hellingen en het instellen van richtingen. Met iGrade kan, in combinatie met de TerraCutta-software voor precisieterreinoplossingen van Precision Terrain Solutions, een professionele planning worden gemaakt voor een geoptimaliseerd egalisatietraject.

*Verkrijgbaar in geselecteerde landen

Volledige automatisering

Volledige automatisering

Het systeem zorgt voor volledige automatisering van de schraperbladen, terwijl rekenhulpmiddelen de bestuurders helpen bij het ontwerpen van hellingen en het instellen van richtingen. In combinatie met de T3RRA Cutta™-software van onze partner T3RRA, maakt iGrade™ professionele planning van nivellering en zelfs geoptimaliseerde routing mogelijk.

*Verkrijgbaar in geselecteerde landen

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.

*Verkrijgbaar in geselecteerde landen