AutoTracPrecisielandbouwtechnologie

  • Minder stress voor de bestuurder, minder overlappingen en overgeslagen stukken
  • Tot 8%* minder bedrijfskosten – afhankelijk van de toepassing
  • Tot 14%** hogere productiviteit
  • Langere werkdagen in situaties met weinig zicht
  • Minder bodemverdichting

Verbeter uw productiviteit

Het AutoTrac-systeem verhoogt uw productiviteit door de bedrijfskosten te verlagen en de efficiëntie van geassisteerd sturen te verhogen. Wees eenvoudig rechte, gebogen en cirkelvormige sporen de baas en werk comfortabel bij beperkt zicht. Zodra u de voordelen van AutoTrac hebt ervaren, wilt u nooit meer terug.

AutoTrac™-efficiëntie

AutoTrac™-efficiëntie

Uw AutoTrac™-instelgegevens (zoals bijvoorbeeld machine- en werktuig-verschuivingswaarden, grenzen en geleidingslijnen) nu veilig opslaan, back-uppen en onderhouden in het John Deere Operations Center.

AutoTrac™ belangrijkste functies en voordelen

AutoTrac™ helpt bij het geleidingsproces van de machine en verbetert de efficiëntie het hele jaar door.

Hogere winst met minder overlapping

Hogere winst met minder overlapping

De meeste landbouwprocessen vereisen meerdere werkgangen. Het gebruik van het AutoTrac™-geleidingssysteem minimaliseert overlappingen dankzij een consistente rij-afstand en leidt tot lagere kosten voor zaad en kunstmest, met over het algemeen een lager algeheel uitrustingsgebruik. Met geleiding kunt u ook jaar na jaar dezelfde rijstroken gebruiken, waardoor het door zware uitrusting beïnvloede perceelgebied wordt geminimaliseerd en een stevig bodemoppervlak wordt gecreëerd voor een efficiënt tractorbedrijf.

Talrijke trackingopties

Talrijke trackingopties

Niet alle percelen hebben dezelfde vorm, grootte of toestand. Om deze reden kunnen bestuurders van AutoTrac™-uitrusting kiezen uit een breed scala aan geleidingsmodellen, waaronder rechte sporen, AB-krommen, adaptieve cirkels, cirkelsporen en spoorwisselingen.

Minder vermoeidheid van de bestuurder

Minder vermoeidheid van de bestuurder

Tijd en energie zijn waardevolle grondstoffen in het landbouwproces. AutoTrac™ helpt bij het stuurproces om de productiviteit van de bestuurder te verhogen en vermoeidheid te verminderen, waardoor bestuurders alerter blijven en zich kunnen concentreren op belangrijke werktuiginstellingen en variërende veldomstandigheden.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.

*Uit Lohnunternehmen 1/2010
**Uit Landtechnik 6/2006