AutoTrac met actieve werktuigbesturingPrecisielandbouwtechnologie

  • De tractor en het werktuig worden op hetzelfde spoor gehouden
  • Perfect uitgelijnde sporen en plantafstand
  • Geen gewasschade, geen beschadiging van irrigatiepijpen of druppellinten
  • Perfecte rechte voren en egale zaaibedden

Voor ongeëvenaarde precisie

Wanneer het hoogste niveau van nauwkeurigheid absoluut noodzakelijk is, zorgt actieve werktuigbesturing ervoor dat de tractor en werktuigen precies hetzelfde pad volgen, waardoor er bij volgende werkgangen geen risico op schade aan gewassen, irrigatiepijpen of kanalen is. Het systeem werkt met bestuurbare werktuigen die zijn uitgerust met zijdelingse verstelling, dissel-, as-, of schijfbesturing. StarFire™ 6000- en StarFire™ 7000-ontvangers worden op zowel de tractor als het werktuig gemonteerd, zodat ze met elkaar kunnen communiceren en absolute precisie op de grond kunnen garanderen. Rechte, gebogen of cirkelvormige sporen kunnen worden gevolgd met behulp van RTK- of SF3-signalen. Dankzij de Shared Signal-functionaliteit kunnen twee StarFire™ 6000- of StarFire™ 7000-ontvangers correctiesignalen met elkaar delen in toepassingen voor twee ontvangers, wat het voordeel biedt van het hogere signaalniveau. Het nieuwe SF-RTK correctiesignaal levert een verder verbeterde werkgang-tot-werkgang-nauwkeurigheid van +/-2,5 cm, met een ophaaltijd die tot drie keer sneller is dan bij de vorige ontvangergeneratie die SF3 gebruikt.

Ploegbesturing

Ploegbesturing

Perfect rechte voren maken op ploegen met variabele werkbreedte-instelling. Met Ploegbesturing kunt u nu ook gebogen sporen ploegen.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.

*Verkrijgbaar in geselecteerde landen