AutoTrac TIMPrecisielandbouwtechnologie

  • Volledig geïntegreerde AutoTrac™-oplossing voor achteraf aanbrengen
  • Gebruik van AutoTrac™ op machines van andere fabrikanten
  • Geen extra stuurwiel- of besturingscomponenten nodig
Afdrukken
PLACEHOLDER ALT TEKST

Het werktuig bestuurt de tractor

Tractor Implement Management (TIM) is een tweerichtingen-communicatie, d.w.z. een uitwisseling waarbij gegevens beide richtingen opgaan. Op die manier worden de voordelen van het hele systeem (bijvoorbeeld een tractor met werktuig) benut. Dat betekent: met behulp van TIM kan een werktuig automatisch bepaalde functies van de tractor regelen, bijvoorbeeld de rijsnelheid of de regelventielen. Het werktuig optimaliseert zo de werking zelf en geeft de tractor besturingsopdrachten.

Precisielandbouw

Precisielandbouwtechnologie

Ontdek hoe verschillende soorten John Deere Precisielandbouwtechnologie u kunnen ondersteunen bij een groot aantal van uw landbouwactiviteiten.

*De 400R-balenpersen met vaste perskamer en de rondebalenpersen van de 900-serie van John Deere hebben niet langer een aparte werktuigspecifieke activering voor de automatisering van de balenpers nodig. De F441R-, V451R- en V461R-rondebalenpersen van John Deere beschikken over deze mogelijkheid in de basisconfiguratie. Balenpersen van de 900-serie kunnen door uw dealer gemakkelijk worden opgewaardeerd naar het modeljaar 2012. Alles wat er nodig is om er een plug & play-oplossing van te maken, is de automatisering van tractorwerktuigen te activeren. De tractoren Greenstar en Autotrac Ready 6R worden sinds het modeljaar 2016 al met deze basisconfiguratie geleverd.