AutoTrac met actieve werktuigbesturingPrecisielandbouwtechnologie

  • De tractor en het werktuig worden op hetzelfde spoor gehouden
  • Perfect uitgelijnde sporen en plantafstand
  • Geen gewasschade, geen beschadiging van irrigatiepijpen of druppellinten
  • Perfecte rechte voren en egale zaaibedden

Voor ongeëvenaarde precisie

Wanneer het hoogste niveau van nauwkeurigheid absoluut noodzakelijk is, zorgt actieve werktuigbesturing ervoor dat de tractor en het werktuig precies hetzelfde pad volgen, waardoor er bij volgende werkgangen geen risico op gewasschade bestaat. Het systeem voorkomt ook dat irrigatiebuizen of ‑kanalen per ongeluk beschadigd raken.

Het systeem werkt met bestuurbare werktuigen die zijn uitgerust met zijdelingse verstelling, dissel-, as-, of schijfbesturing. StarFire 6000-ontvangers worden op zowel tractor als werktuig gemonteerd, zodat ze met elkaar kunnen communiceren en absolute precisie op de grond kunnen garanderen. Rechte, gebogen of cirkelvormige sporen kunnen worden gevolgd met behulp van RTK- of SF3-signalen. Dankzij de Shared Signal-functionaliteit kunnen twee StarFire 6000-ontvangers correctiesignalen met elkaar delen in toepassingen voor twee ontvangers, wat het voordeel biedt van het hogere signaalniveau.

Ploegbesturing

Ploegbesturing

Met iSteer op ploegen met variabele werkbreedte-instelling kunt u perfecte rechte voren maken. Met iSteer kunt u nu ook akkers met gebogen sporen ploegen.

*Verkrijgbaar in geselecteerde landen