Een wereld van verschil

Liefde op het eerste gezicht

Met zijn natuurlijke omgeving, doorspekt met wildlife en op minder dan een uur rijden van Parijs is het onderhouden van de schilderachtige baan Golf de l’Isle Adam voor Leslie Pillier een droom die waarheid is geworden....

Parijs achterlaten

Genesteld op een idyllische boshelling op net 45 minuten van de hoofdstad ligt de Golf de l’Isle Adam Club. Een van de mooiste golfbanen in de regio Ile de France waar Parijzenaars naartoe trekken om te ontsnappen uit de stad en zich te laten onderdompelen in de natuur. Iemand die dat gewoon elke dag mag doen is de hoofd-Greenkeeper Leslie Pillier die zijn relatie met de baan beschrijft als ‘liefde op het eerste gezicht’.

 • LESLIE PILLIER

   

   

   

  Hoofd-greenkeeper, Golf de lIsle Adam

  Ik werd verliefd op de baan nog voor ik er begon te werken. Ik ging er op bezoek en was meteen verkocht. Toen de functie vrijkwam moest ik die absoluut hebben!”

  LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- groot
3033r-r2g021088- groot

Panoramische schoonheid

Het is niet moeilijk te begrijpen dat Leslie zijn hart heeft verloren aan de Golf de l’Isle Club. De golfbaan is ideaal gelokaliseerd in het midden van de beboste Oise-vallei en maakt deel uit van een 200 hectare groot domein met clubhouse welke is ondergebracht in een 18de eeuwse boerderij. Een paradijs voor elke natuurliefhebber. Met een beetje geluk zien golfers, terwijl ze de batterijen opladen op het platteland, enkele wilde dieren tijdens hun wandeling van 6.188 m op de par 72-baan.

“Wat ik vooral indrukwekkend vind is de natuur waarvan we hier kunnen genieten. Ik zag net nog een hert, maar we hebben ook schildpadden, hazen, konijnen, reigers, en andere wilde dieren. Schitterend gewoon.”

 

Sensuele uitdaging

Leslie en zijn team streven ernaar de filosofie te volgen die origineel werd gevolgd door de wereldbekende architect Ronald Fream, toen hij de Golf de l’Isle-baan ontwierp: dat elke speler een doel moet kunnen stellen dat hij kan bereiken, of hij nu een beginner is, een gevorderde speler of een pro.’ Om ervoor te zorgen dat de brede fairways met hun natuurlijke hellingen en glooiingen en de grote greens spelers op gelijkwaardige wijze blijven uitdagen, koos Leslie sinds kort met John Deere voor een nieuwe en onmiskenbare werkwijze.

“Het is de eerste keer dat ik koos voor John Deere, niet voor de hele vloot. Het is de allereerste keer en ik heb er absoluut geen spijt van. Het is een van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb.”

3033r-r2g021267-hero

Betrouwbare vriend

De baan verwierf een sterke reputatie omwille van de grote diversiteit aan landschappen die spelers tegenkomen en het aantrekkelijke ontwerp van de verschillende holes verspreid over bos en plateau. Een schitterende synthese van de Amerikaanse en de Britse trends. Om te komen tot een dergelijke afwerking zijn toewijding, vaardigheid en een uitgebreide vloot nodig waar voor de volle 100 % op kan worden vertrouwd.

“John Deere-machines helpen ons bij wat we doen omdat ze betrouwbaar zijn en een bijzonder goede maaikwaliteit bieden. Op dit moment beschikken we over een aantal erg goede machines.”

260sl-r2g021160-groot

Ondersteuningsstructuur

Leslie's wens om alle John Deere machines uit te proberen is vervuld op de golfbaan van Golf de I'Isle. En de ervaring als eigenaar is overweldigend positief, zelfs tot en met de after-sales service van zijn lokale specialisten. Dankzij dit partnerschap kan hij zich ontspannen en concentreren op het handhaven van de verwachte hoge normen, in de veilige wetenschap dat hij kan vertrouwen op zijn team en machines om ervoor te zorgen dat 'stilstand' tot het verleden behoort.

“Onze relatie met de John Deere-dealer is uitstekend. We bestellen de benodigde onderdelen die normaal binnen de 24 uur worden geleverd zodat de machine weer aan de slag kan, geen enkel probleem.”

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer