Nordic Nirvana

Uitnodigend, uitdagend, maar altijd natuurlijk

Met zijn lange winters en ruwe topografie is Zweden misschien niet de voor de hand liggende keuze als golfbestemming. Zij die het wilde landschap en de uitdagende banen hebben ontdekt keren echter telkens terug om het ‘mooie spel’ in Scandinavische stijl te ontdekken.

Zweedse perfectie

Zweedse perfectie

Voor zij die gewend zijn aan de zon in Zuid-Europa, komt de reputatie van Zweden als topbestemming mogelijk als een verrassing. De traagrollende hellingen en de open velden maken van het land echter een toplocatie voor golfbanen. Mooi genesteld in het Åhusgebied van Skåne County ligt de Kristianstads Golfklubb & Destination die naam heeft gemaakt door de recente heraanleg van de baan die erg goed werd onthaald…

Onderdompeling in de natuur

Volgens baanmanager Bevan Tattersall is het geheim van het succes de manier waarop de baan past binnen de natuurlijke omgeving en zo onderdeel wordt van een aantrekkelijk landschap. Er is geen ‘inbreuk’ op het landschap omdat de twee afzonderlijke banen spelers een uitdagende en stimulerende sportervaring bieden te midden van een rustgevende natuur met friemelende insecten en fauna.

te4x2 nordic nirvana
 • BEVAN TATTERSALL

   

   

   

  Baanmanager van de Kristianstads Golfklubb & Destination

  “De twee banen zijn speciaal en de feedback die we ontvingen is geweldig. De fairways, tees en greens zijn gemanicuurd en nauwkeurig maar worden omgeven door contrasterend natuurlijk weiland, bloemenperken en grassen.”

  BEVAN TATTERSALL

Liefdevol werk

De diepe bewondering van Bevan voor de omgeving gaat ook verder dan zijn verantwoordelijkheid als baanmanager, een rol die hij goed kent en die hij graag uitvoert gezien deze schilderachtige locatie en zijn klassieke Zweedse stijl van een ongeordend baanontwerp. Hij is van mening dat je verliefd moet zijn op de baan waar je werkt, zoniet is het onmogelijk om je werk goed te doen.

“Dit is een plaats waar je heel gemakkelijk verliefd op kunt worden. Een organische en schitterende oude golfbaan, maar ook een niet zo'n moeilijke baan om er iets heel moois van te maken.”

 

25 jaar en meer…

Bevan vertrouwt op zijn team en op de uitrusting om een baan van wereldklasse te onderhouden waar pro's hun beste spel kunnen laten zien en die de rest van ons zal helpen op ons eindeloze leerpad. Ervaring is belangrijk, niet alleen bij het succesvolle spel, maar ook in de voorbereiding van de baan. Om dit te realiseren vertrouwt Bevan al sinds 1995 op John Deere. Kortgeleden ondertekende hij een 5-jaar durend exclusiviteitscontract met het merk.

“John Deere werkt voor ons, het is zo eenvoudig als dat. Als we de maat willen houden met de andere banen in de wereld, hebben we de beste uitrusting nodig, de beste service en de beste ondersteuning. Dit is voor ons zo klaar als een klontje.”

8800a Nordic nirvana
7500a Nordic nirvana

Het complete pakket

Het onderhouden van de twee banen naar de best mogelijke norm vereist een voldoende grote vloot en voldoende personeel om alle machines te bemannen. Bevan is ervan overtuigd dat zijn team, met de beste uitrusting en de beste klantenservice, in staat is om zijn taak beter uit te voeren, hogere kwaliteitsnormen te behalen in de wetenschap dat de apparatuur het niet zal laten afweten, ongeacht de intensiteit waarop het wordt gebruikt.

“Ons personeel is gek op John Deere en dat is bij de bestelling van doorslaggevend belang gebleken. Het gaat echter niet alleen over prijs en ondersteuning. Het gaat om deze mensen die elke dag acht tot tien uur op deze machines zitten. Ze moeten zich dus comfortabel voelen in de wetenschap dat hun machines betrouwbaar en veilig zijn.

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer