9RX 540Tractor

  • Maximaal motorvermogen 594 pk (437 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 liter motor met 6 cilinders
  • 24,6 t (smalle versie) en wielbasis van 4,154 m
  • Tot een indrukwekkende voetafdruk van maximaal 66.890 cm² (0,420 kg per cm² bodemdruk) met rupsbreedte 914 mm

Daag uw hectareteller uit!

Dankzij het vermogen, het rupsontwerp en de ballastopties heeft de 9RX alles wat u nodig hebt voor maximale trekkracht in combinatie met de laagste bodemverstoringen. Het totale loopvlak is tot 119% groter dan bij de wielversie en 42% groter dan bij een versie met dubbele rupsbanden. Zelfs bij het draaien onder belasting wordt de tractie behouden en wordt het ontstaan van richels op de eindrijen tot een minimum beperkt. De smalle transportbreedte, de maximale rijsnelheid van 40 km/u op de weg en de cabinevering met 4 stijlen maken het verplaatsen tussen velden eenvoudig.

Kenmerken

Laten we eens kijken naar enkele van de individuele kenmerken die zorgen voor de superieure beleving in de 9RX-serie die u kunt verwachten.

Efficiënte vermogensoverdracht

Efficiënte vermogensoverdracht

Profiteer van de totale betrouwbaarheid en het uitstekende brandstofverbruik van onze 13,6 l JD14-motor en beheer effectief zijn enorme vermogensreserves en koppel tot 2954 Nm met de e18- transmissie.

Cabine van 9-serie - Uw favoriete plek

Cabine van 9-serie - Uw favoriete plek

Geniet van een uitstekende cabine met het G5Plus CommandCenter™ en tal van comfortfuncties zoals de digitale touchscreen-radio van 6.5” met Apple CarPlay & Android Auto-integratie, het 6.1-geluidssysteem en de cabinevering met vier stijlen.

Automatisering van de volgende generatie

Automatisering van de volgende generatie

Bereik ongeëvenaarde productiviteitsniveaus met onze standaard AutoTrac™, Variable Rate Application, Sectie Controle en geavanceerde licenties zoals AutoTrac™-omkeerautomatisatie, passieve AutoTrac™-werktuigbesturing, AutoPath™, MachineSync en uitwisselbare gebruiksgegevens.