9R 590Tractor

  • Maximaal motorvermogen 649 pk (477 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 liter motor met 6 cilinders
  • 20,9 t en wielbasis van 3,912 m
  • Optionele HydraCushion™-voorasvering en ActiveSeat II voor eersteklas rijcomfort

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Mega Power op zijn veelzijdigst. Deze robuuste alleskunner is verkrijgbaar met een maximaal vermogen van 691 pk. De JD14-motor biedt een constante betrouwbaarheid en verbeterde brandstofefficiëntie, en de 9R brengt al dat vermogen recht naar de grond. De optionele HydraCushion™-voorasvering voorkomt power hop, zodat u geen gas hoeft terug te nemen als u tot het uiterste gaat.

Kenmerken

Laten we eens kijken naar enkele van de individuele kenmerken die zorgen voor de superieure beleving in de 9R-serie die u kunt verwachten.

Efficiënte vermogensoverdracht

Efficiënte vermogensoverdracht

Profiteer van de totale betrouwbaarheid en het uitstekende brandstofverbruik van onze 13,6 l JD14-motor en beheer effectief zijn enorme vermogensreserves en koppel tot 2954 Nm met de e18™-transmissie.

9-series-cab

Cabine van 9-serie - Uw favoriete plek

Geniet van een uitstekende cabine met het G5Plus CommandCenter™ en tal van comfortfuncties zoals de digitale touchscreen-radio van 6.5” met Apple CarPlay & Android Auto-integratie, het 6.1-geluidssysteem en de optionele ActiveSeat™ II met stoelventilatie en massagefunctie

next-level-automation

Automatisering van de volgende generatie

Bereik ongeëvenaarde productiviteitsniveaus met onze standaard AutoTrac™, Variable Rate Application, Sectie Controle en geavanceerde licenties zoals AutoTrac™-omkeerautomatisatie, passieve AutoTrac™-werktuigbesturing, AutoPath™, MachineSync en uitwisselbare gebruiksgegevens.