/ / / John Deere in Nederland

John Deere in Nederland


Deere & Company

Deere & Company is een wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. Sinds 1837, heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd die gebouwd zijn op een traditie van integriteit.

John Deere in Nederland

Als onderdeel van Deere & Company , de grootste fabrikant van landbouwwerktuigen wereldwijd, heeft John Deere in Nederland drie vestigingen, namelijk:
  • John Deere Fabriek Horst - ontwikkeling en fabricage van spuitmachines
  • John Deere Enschede - ontwikkeling en fabricage van kooi- en cirkelmaaiers voor professioneel gebruik
  • John Deere Nederland - verkoopkantoor ter ondersteuning van het John Deere dealernetwerk

 

Let op: géén van deze vestigingen verkopen direct aan het publiek, voor productinformatie en/of het aanschaffen van John Deere machines, onderdelen, merchandise e.d. verwijzen we u naar uw dichstbijzijnde John Deere Dealer.

John Deere Enschede B.V.

John Deere Enschede B.V.

De John Deere Enschede organisatie is verantwoordelijk voor distributie van compacte trekkers alsmede tuin- en park- en golfmachines naar John Deere dealers in Europa. De fysieke distributie vindt plaats vanuit het centraal magazijn gevestigd te ‘s-Heerenberg en wordt administratief ondersteund vanuit het kantoor in Enschede. John Deere Enschede B.V. beschikt thans over 6 medewerkers.

John Deere Fabriek Horst B.V.

John Deere Fabriek Horst B.V.

John Deere Fabriek Horst B.V. is in het Limburgse Horst gevestigd. In deze moderne productiefaciliteit bevindt zich tevens het ontwikkelings- en testcentrum voor onze gewasbeschermingsmachines.  Met ± 225 medewerkers worden hier gedragen, getrokken en zelfrijdende spuitmachines ontwikkeld en geassembleerd, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Door nauwe samenwerking met andere Deere units zijn John Deere gewasbeschermingsmachines uitgerust met intelligente oplossingen en vooruitstrevende technologie waarbij de hedendaagse akkerbouwer kan rekenen op de hoogste nauwkeurigheid en meest efficiënte manier van gewasbescherming.

John Deere Nederland B.V.

John Deere Nederland B.V.

John Deere Nederland B.V. is gevestigd naast de fabriek in Horst in een eigentijds gebouw (Het Communicatiehuis). Alhier wordt algemene ondersteuning geboden aan het John Deere dealernetwerk voor onze landbouw-, tuin & park- en golfmachines. Onze professionele dealers kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van service, marketing, verkoopondersteuning, onderdelen en training.

Copyright © 2017 Deere & Company. Alle rechten voorbehouden