Toepassingen als generatoraggregaat Fase V- / Final Tier 4-motoren

U kunt rekenen op de John Deere PowerTech™-generatormotoren om 's morgens te starten, de hele dag optimaal efficiënt te zijn en jarenlang betrouwbaar werk af te leveren. Maar pure productprestaties is the niet het sterkste punt van John Deere. Het is het vertrouwen om te kunnen beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteunende netwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

Vertrouwen is ingebouwd

Primair of noodstroomvermogen:

John Deere-aggregaten staan voor u klaar waar en wanneer u ze nodig hebt. Ze leveren een snelle respons als noodstroomaggregaat en een uitzonderlijk strak toerental tijdens bedrijf.

Vermogen naar wens:

Waarom zou u uw generatorset bouwen rond de motor van een andere producent? 

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires, zodat de juiste generatormotor kunt selecteren die het beste past bij uw toepassing. Onze vele inbouw opties opties kunnen u uren aan ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratie-ondersteuning:

U kunt rekenen op integratiebijstand van ingenieurs en verdelers van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen aan het werk zetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantondersteuning:

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties moet u nooit ver op weg voor expertbijstand en advies.

Snelle levering van onderdelen:

Onze verdelers en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel voorkomende wisselstukken voor u klaarliggen zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde verdeelsysteem zorgt in de meeste regio's ook voor de levering van onderdelen 's anderendaags al worden geleverd.

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring:

John Deere heeft vele miljoenen uren veldervaring opgedaan met haar motoren in zware toepassingen.

We maken gebruik van een uitlaatgas nabehandelingsysteem dat is ontworpen om door de ontwerper van de machine, flexibel te kunnen worden toegepast zonder negatieve gevolgen voor de machineprestaties.  Onze bewezen nabehandelingsoplossing registreerde meer dan 1 miljard werkuren op honderden interne en externe OEM-toepassingen.

Belastbaarheid:

Turbocompressortechnologie op maat zorgt voor een uitzonderlijke belastbaarheid en step load capaciteit.

Motoren met gekoelde uitlaatgas-recirculatie (EGR) leveren een tot acht keer betere transiëntrespons dan niet-EGR-motoren. De potentiële energie die door uitlaatgas-recirculatie wordt overgedragen is meteen beschikbaar voor de turbo om een boost te genereren.

Betrouwbaar en duurzaam

Dagelijkse betrouwbaarheid:

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn:

Versterkte, oversizecomponenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur.

John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden:

John Deere-motoren zijn gebouwd om te worden gebruikt in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigeden.

In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren beschermt John Deere de motor met een tweetraps brandstoffiltering en waterdetectie.

Efficiënt werkingsprincipe

Brandstofefficiëntie:

Het efficiënte ontwerp van de verbrandingskamer van John Deere met hogeringzuigers zorgt voor een brandstofbesparing.

Minder DEF:

Het gebruik van gekoelde EGR vermindert de uitstoot van stikstofoxide (NOx) uit de motor. Dit laat toe om een kleiner selective catalytic reduction (SCR)-systeem te gebruiken en vermindert het gebruik van een dieseluitlaatvloeistof (DEF). John Deere-motoren met EGR gebruiken 1 tot 3 procent minder DEF en vergelijking met niet-EGR-motoren.

Geschikt voor laag stationair toerental:

Vermindert het vloeistofbrandstofverbruik.

Kosten levensduur:

Bij John Deere-motoren leiden een betrouwbare werking, eenvoudig onderhoud, lange levensduur van de motor en een uitzonderlijke vloeistofzuinigheid tot lage operationele kosten.

Gemakkelijk te integreren

Levering als Powerpack:

De generator motoren van John Deere worden geleverd met opgebouwd koelpakket en luchtfilter en zijn daarom gemakkelijk te integreren en te installeren.

Dubbele frequentie:

Producenten die 50 Hz en 60 Hz vermogen nodig hebben kunnen kiezen tussen 1500 en 1800 omw./min. zonder herprogrammering.

De meeste John Deere Fase V-motoren zijn RoHS-conform voor de beperking van gevaarlijke stoffen in de EU.

tabel

* Noodaggregaat omvat het in de fabriek gemonteerde koelpakket, luchtfilter en poten.

† De meester John Deere Fase V-motoren zijn conform de regelgeving van de Europese Unie’

betreffende de beperking van gevaarlijke stoffen (Restriction of Hazardous Substances, RoHS)

** EWS 4.5L is alleen gecertificeerd conform EU Fase V.

†† Een specificatie op 241 kWm is eveneens leverbaar.