Toepassingen als generatoraggregaat Fase V- / Final Tier 4-motoren

U kunt rekenen op de John Deere PowerTech™-generatoraggregaten om 's morgens te starten, de hele dag optimaal efficiënt te zijn en jarenlang betrouwbaar werk af te leveren. Maar pure productprestaties is the niet het sterkste punt van John Deere. Het is het vertrouwen om te kunnen beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteunende netwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

Vertrouwen is ingebouwd

Primaire of noodstroomgenerator

John Deere-aggregaten staan voor u klaar waar en wanneer u ze nodig hebt. Ze bieden snel antwoord op standby-situaties en uitzonderlijke lastrecuperatie in een groot aantal toepassingen.

Grote keuzevrijheid

Waarom zou u uw gen-set bouwen rond de motor van een andere producent? Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U specificeert dus de juiste stroomaggregaat die het beste past bij uw toepassing. Onze voorgeconfigureerde opties doen u uren ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratiebijstand

U kunt rekenen op integratiebijstand van ingenieurs en verdelers van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen aan het werk zetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantenondersteuning

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties moet u nooit ver op weg voor expertbijstand en advies.

Snelle levering van onderdelen

Onze verdelers en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel voorkomende wisselstukken voor u klaarliggen zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde verdeelsysteem zorgt in de meeste regio's ook voor de levering van onderdelen 's anderendaags al worden geleverd.

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring

John Deer beschikt over miljarden uren terreinervaring terrein-motortechnologie.

We maken gebruik van een uitlaatsysteem dat volledig transparant werd ontworpen voor de operator, zonder negatieve gevolgen voor de machineprestatie.  Onze bewezen nabehandelingsoplossing registreerde meer dan 1 miljard werkuren op honderden interne en externe OEM-toepassingen.

Lastaanvaarding

Turbocompressortechnologie op maat zorgt voor een uitzonderlijke lastaanvaarding en bloklaadcapaciteit.

Motoren met gekoelde uitlaatgas-recirculatie (EGR) levert een tot acht keer betere transientrespons dan niet-EGR-motoren. De potentiële energie die door EGR wordt overgedragen is meteen beschikbaar voor de turbo om boost te genereren.

Betrouwbare productieve tijd

Dagelijkse betrouwbaarheid

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn

Versterkte, oversizecomponenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur.

John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden

John Deere-motoren zijn gebouwd om te worden gebruikt in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigeden.

In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren beschermt John Deere de motor met een tweetraps brandstoffiltering en waterdetectie.

Efficiënt werkingsprincipe

Brandstofefficiëntie

Het efficiënte ontwerp van de verbrandingskamer van John Deere met hogeringzuigers zorgt voor een brandstofbesparing.

Minder DEF

Het gebruik van gekoelde EGR vermindert de uitstoot van stikstofoxide (NOx) uit de motor. Dit laat toe om een kleiner selective catalytic reduction (SCR)-systeem te gebruiken en vermindert het gebruik van een dieseluitlaatvloeistof (DEF). John Deere-motoren met EGR gebruiken 1 tot 3 procent minder DEF en vergelijking met niet-EGR-motoren.

Vermogen om te rijden bij laag stationair toerental

Vermindert het verbruik van vloeistof en vermindert de slijtage tijdens transport en controle bij opstart en stop.

Kosten levensduur

Betrouwbare werking, laag onderhoud, lange levensduur van de motor en uitzonderlijke vloeistofbesparing leidt tot lage werkingskosten bij gebruik van John Deere-motoren.

Gemakkelijk te integreren

Voorgeconfigureerde noodaggregaten

 De motorpakketten van John Deere worden geleverd met montageblokken, koelpakket en luchtfilter en zijn bijgevolg gemakkelijk te integreren en te installeren.

Dubbele frequentie

Producenten die 50 Hz en 60 Hz vermogen nodig hebben kunnen kiezen tussen 1500 en 1800 omw./min. zonder herprogrammering.

De meeste John Deere Fase V-motoren zijn RoHS-conform voor de beperking van gevaarlijke stoffen in de EU.

tabel

* Noodaggregaat omvat het in de fabriek gemonteerde koelpakket, luchtfilter en poten.

† De meester John Deere Fase V-motoren zijn conform de regelgeving van de Europese Unie’

betreffende de beperking van gevaarlijke stoffen (Restriction of Hazardous Substances, RoHS)

** EWS 4.5L is alleen gecertificeerd conform EU Fase V.

†† Een specificatie op 241 kWm is eveneens leverbaar.